Fogpótlások

Modern, igényes fogpótlások

Többféle fogpótlási lehetőséget biztosítunk pácienseinknek, attól függően, hogy milyen mértékben sérült és mennyi fogat szükséges pótolni. Részleges, teljes, rögzített és kivehető fogpótlások, korszerű megoldások személyre szabottan.

All on 4 / All on 6

Az All-on-4™ és az All-on-6™ a legjobb megoldások közé tartoznak. Ezek a megoldások 4 vagy 6 implantátumra rögzített, tökéletes funkcionalitást biztosító fogpótlások.

all on 4/6 fogpótlás
fogászati koronák

Fogászati koronák

Fogászatunk kizárólag fémmentes pótlásokat részesiti szakmailag előnyben, melyek jóval magasabb esztétikai megjelenést biztosítanak.

Fogászati hidak

A fémkerámia híd alkalmas több hiányzó, szuvasodott vagy letöredezett, elkopott fog egyidejű pótlására.

fogászati hidak
inlay, onlay fogbetétek

Inlay és onlay fogbetétek

Méretüket tekintve hasonlítanak egy nagyobb fogtömésre, azonban annál lényegesen ellenálóbb anyagból készülnek, és a várható élettartamuk lényegesen hosszabb.

Műfogsorok

Hagyományos fogsor, rugalmas fogsor, implantátummal rögzített fogsor és részleges fémlemezes fogpótlás - ismerd meg a lehetőségeket!

műfogsorok

Annak érdekében, hogy látogatásod szuper gyors és hatékony legyen, megpróbáljuk pontosan ütemezni fogorvosaink és higiénikusaink menetrendjét. Csapatunk minden tagja professzionális munkát végez az adott területén. Bízunk benne, hogy bárkihez is kerülsz, elégedett leszel. Ha van egy konkrét fogorvos vagy higiénikus, akit meg akarsz látogatni, hívj minket a +36 20 499 9900 telefonszámon, és mi gondoskodunk róla, hogy Neked is megfelelő időpontot találjunk.

Teljes körű szolgáltatást nyújtó Budapesti fogorvosi stúdiónk számos megelőző, helyreállító és kozmetikai fogászati szolgáltatást kínál.

A tőlünk 30 méterre levő Corvin pláza parokolójában kényelmesen találsz helyet, ahol 1 óra díjmentes.

Készpénzzel, illetve bankkártyával is.

Az alábbi egészségpénztári kártyáddal is fizethetsz:

OTP, Prémium, MedicinaTEMPO, MKB-Pannonia, Allianz Hungária, Dimenzió, Generali, Izys, Vasutas, Vitamin, Életút Egészség- és Önsegélyező Pénztár; Herendi Porcelánmanufaktúra Rt., Új Pillér, Danubius Gyógyüdülők Egészségpénztára, Aranykor Országos Önkéntes Egészségpénztár, AXA Önkéntes Egészségpénztár, Patika Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Bizonyos kezeléseket OTP-, MKB- és K&H SZÉP kártyáddal is fizetheted.

smileterminal elerhetoseg