Foghiányok kezelése, fogpótlások

Image

Modern, igényes fogpótlások

A fogpótlás esztétikai és funkcionális szempontból is elengedhetetlen, hiszen a hiányos fogazat nemcsak feltűnő, de akadályozza a zavartalan étkezést is. Klinikánkon többféle fogpótlási lehetőséget biztosítunk pácienseinknek attól függően, hogy milyen mértékben sérült, és mennyi fogat szükséges pótolni. Részleges, teljes, rögzített és kivehető fogpótlások, korszerű megoldások személyre szabottan.

All on 4 / All on 6

Az All-on-4™ és az All-on-6™ a legjobb megoldások közé tartoznak a tökéletes funkcionalitást biztosító fogpótlások terén.Az All-on-4, illetve az All-on-6 technológia segítségével lehetőség van mindössze 4 vagy 6 implantátum beültetésével lerövidíteni a kezelési időt, és mégis kiterjedt fogpótlást biztosítani az egész fogsor területén. Ez a technika stabil megoldást kínál, és az implantátumok beültetése után azonnal lehetőség vanideiglenes fogsor behelyezésére.

all on 4/6 fogpótlás
fogászati koronák

Fogászati koronák

Fogászatunk a fémmentes pótlásokat részesíti előnyben, melyek jóval magasabb esztétikai megjelenést biztosítanak. A korona alkalmazása összekapcsolódik a gyökérkezeléssel, mely mára egy rutinszerű, teljesen fájdalommentes eljárássá vált. Az eljárás során eltávolítjuk a fogbélüreg tartalmát, teljes hosszában tömést helyezünk a gyökércsatornába, majd végül korona felhelyezésével védjük a fogat a későbbi sérülésektől.

Fogászati hidak

A híd alkalmas több hiányzó, szuvasodott vagy letöredezett, elkopott fog egyidejű pótlására. A híd praktikus fogpótlási megoldást jelenthet, amennyiben valamilyen okból nem lehetséges implantátum beültetése. Híd alkalmazása esetén a rágóerő a pillérfogakon van, így a terhelés optimálisan oszlik meg.

fogászati hidak
inlay, onlay fogbetétek

Inlay és onlay fogbetétek

Méretüket tekintve hasonlítanak egy nagyobb fogtömésre, azonban annál lényegesen ellenálóbb anyagból készülnek, és a várható élettartamuk lényegesen hosszabb.Inlay vagy onlay fogbetéteket abban az esetben szükséges alkalmazni, amennyiben a fogszuvasodás túlságosan kiterjedt mértékben érintette a fogat, így hagyományos töméssel nem készíthető stabilan tartó fogpótlás, ám korona felhelyezésére még nincs szükség.

Műfogsorok

Ma már olyan műfogsorok készíthetők, amelyek megfizethető áron biztosítanak teljes komfortérzetet, illetve kiváló esztétikai élményt, ezért a műfogsor máig az egyik legelterjedtebb fogpótlási megoldás az idősek körében.

Amennyiben a fogsor jelentős része vagy egésze hiányzik, emésztési és hangképzési zavarok is felléphetnek, de megváltoznak az arcizmok is. A műfogsor kiváló fogpótlási technika akkor is, ha a páciens számára valamilyen egészségügyi okból nem megoldható az implantátumok kiterjedt beültetése.

Hagyományos fogsor, rugalmas fogsor, implantátummal rögzített fogsor és részleges fémlemezes fogpótlás - ismerd meg a lehetőségeket!

műfogsorok

Fogpótlás egyszerűen

Szerencsére fogpótlásra ma már számos különböző, modern technika létezik, ezért akár kisebb, akár nagyobb foghiányról van szó, megtaláljuk a legjobb megoldást. Fogorvosaink évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a fogászat területén, és arra törekednek, hogy mind a kezelés közben, mind pedig a kezelés után a lehető legnagyobb komfortérzetet biztosítsák pácienseinknek. Válaszd szolgáltatásunkat!

Annak érdekében, hogy látogatásod szuper gyors és hatékony legyen, megpróbáljuk pontosan ütemezni fogorvosaink és higiénikusaink menetrendjét. Csapatunk minden tagja professzionális munkát végez az adott területén. Bízunk benne, hogy bárkihez is kerülsz, elégedett leszel. Ha van egy konkrét fogorvos vagy higiénikus, akit meg akarsz látogatni, hívj minket a +36 20 499 9900 telefonszámon, és mi gondoskodunk róla, hogy Neked is megfelelő időpontot találjunk.

Teljes körű szolgáltatást nyújtó Budapesti fogorvosi stúdiónk számos megelőző, helyreállító és kozmetikai fogászati szolgáltatást kínál.

A tőlünk 30 méterre levő Corvin pláza parokolójában kényelmesen találsz helyet, ahol 1 óra díjmentes.

Készpénzzel, illetve bankkártyával is.

Az alábbi egészségpénztári kártyáddal is fizethetsz:

OTP, Prémium, MedicinaTEMPO, MKB-Pannonia, Allianz Hungária, Dimenzió, Generali, Izys, Vasutas, Vitamin, Életút Egészség- és Önsegélyező Pénztár; Herendi Porcelánmanufaktúra Rt., Új Pillér, Danubius Gyógyüdülők Egészségpénztára, Aranykor Országos Önkéntes Egészségpénztár, AXA Önkéntes Egészségpénztár, Patika Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Bizonyos kezeléseket OTP-, MKB- és K&H SZÉP kártyáddal is fizetheted.

Image

1082 Budapest, Corvin sétány 1/D. 
Bejárat a Futó utca 44. felől

NYITVATARTÁS


Hétfő péntekig: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: zárva

Image
hu.jpg
de.jpg
en.jpg
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése céljából.