jQuery(document).ready(function($){'use strict'; if('hide' === 'hide') { $( '#sppb-addon-1618848941335' + ' .sppb-addon-accordion .sppb-panel-heading').removeClass('active'); } else { $( '#sppb-addon-1618848941335' + ' .sppb-addon-accordion .sppb-panel-heading').addClass('active'); } $( '#sppb-addon-1618848941335' + ' .sppb-addon-accordion .sppb-panel-collapse').hide(); });

All on 4 / All on 6

All on 4 / All on 6 fogpótlások

A rögzítés nélküli, hagyományos protézis csak ritkán nyújt tökéletes megoldást. A fogsor esetenként fájdalmat okozhat, kényelmetlen és gyakran instabil a tartásuk, megnehezíti ezzel kedvenc ételeid fogyasztását.

A modern fogászat azonban ma már számos egyéb, hatékonyabb megoldást is kínál. Az All-on-4™ és az All-on-6™ a legjobb megoldások közé tartoznak.

all on 4 / all on 6 fogpótlások, implantátumok
implantátum felépítése - all 4 / all 6 fogpótlások

All 4 / All 6 fogpótlás csomagajánlataink

All on 4 csomagajánlatunk

Csomag tartalma:

2.824.000 Ft (4 db implantátum + 4 db felépítmény + 12 db ideiglenes és végleges koronával)

All on 6 csomagajánlatunk

Csomag tartalma:

3.436.000 Ft (6 db implantátum + 6 db felépítmény + 10 db ideiglenes és végleges koronával)

A feltüntetett árak egy-egy páciens esetében egyénileg módosulhatnak a szájhigiénés állapot és az alkalmazandó kiegészítő eszközök, eljárások függvényében, de ezt természetesen ilyen esetben előre egyeztetjük Veled!

Gyakori kérdések az all on 4/6 fogpótlások kapcsán

Kattints a Téged érdeklő kérdés címére a válasz megtekintéséhez!

Mi az az All on 4 technika?

All-on-4™ a neve egy eredményes és hatékony technikának, amelynél általában 4 fogászati implantátum biztosítja a felső vagy alsó fogsor stabil rögzülését. Az All-on-4™ egy hosszú távú, biztonságos és végleges megoldást tesz lehetővé egy erős és biztos elhorgonyzás révén, ezáltal egy természetesebb mosolyt adva. Mivel csupán négy implantátum szükséges, ezáltal csökken a kezelési idő. Az All-on-4™ megoldás a csontban nagyobb stabilitást biztosít, valamint segít elkerülni bizonyos kiegészítő műtétek elvégzését, mint például a csontpótlás. Az implantátumok behelyezése után, fogorvosod már akár azonnal be tud helyezni egy ideiglenes fogsort, elkerülve ezzel a fogatlansággal járó kellemetlenségeket.

Ezek a fogak mind esztétikailag, mind funkciójukban nagyon hasonlítanak a természetes fogakhoz, így azokat már akár a műtét után is használhatod evéshez. Néhány hét gyógyulás után a fogorvos felhelyezi a végleges hidat, mely lehet rögzített és kivehető is. Az étkezések újra örömet okozhatnak, biztonsággal rághatsz és újra élvezheted az ételek ízét. Nem utolsósorban ugyanazt az életvitelt folytathatod, mint a saját fogakkal rendelkezők.

Annak érdekében, hogy látogatásod szuper gyors és hatékony legyen, megpróbáljuk pontosan ütemezni fogorvosaink és higiénikusaink menetrendjét. Csapatunk minden tagja professzionális munkát végez az adott területén. Bízunk benne, hogy bárkihez is kerülsz, elégedett leszel. Ha van egy konkrét fogorvos vagy higiénikus, akit meg akarsz látogatni, hívj minket a +36 20 499 9900 telefonszámon, és mi gondoskodunk róla, hogy Neked is megfelelő időpontot találjunk.

Teljes körű szolgáltatást nyújtó Budapesti fogorvosi stúdiónk számos megelőző, helyreállító és kozmetikai fogászati szolgáltatást kínál.

A tőlünk 30 méterre levő Corvin pláza parokolójában kényelmesen találsz helyet, ahol 1 óra díjmentes.

Készpénzzel, illetve bankkártyával is.

Az alábbi egészségpénztári kártyáddal is fizethetsz:

OTP, Prémium, MedicinaTEMPO, MKB-Pannonia, Allianz Hungária, Dimenzió, Generali, Izys, Vasutas, Vitamin, Életút Egészség- és Önsegélyező Pénztár; Herendi Porcelánmanufaktúra Rt., Új Pillér, Danubius Gyógyüdülők Egészségpénztára, Aranykor Országos Önkéntes Egészségpénztár, AXA Önkéntes Egészségpénztár, Patika Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Bizonyos kezeléseket OTP-, MKB- és K&H SZÉP kártyáddal is fizetheted.

smileterminal elerhetoseg
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése céljából.