Fogmegtartó kezelések

Image

Esztétikus tömés

Fehér fogtömés / esztétikus fogtömés

Kizárólag a legmodernebb és legmegbízhatóbb kompozit anyagokkal dolgozunk, melyek szerkezetileg és esztétikailag is a tökéletes, valamint a hosszú távú megoldást jelentik a számodra. Egy rövid érzéstelenítés után a fogorvos eltávolítja a szuvas és fertőzött fogállományt, majd az előkészített területre rétegenként UV lámpa segítségével tömöríti be a fogszínű tömőanyagot.

A fogak leggyakoribb betegsége a fogszuvasodás. Legjobb, ha sikerül megelőzni rendszeres, fél évente elvégzett szűrővizsgálatok és fogkőeltávolítások alkalmával, de ha már szuvas a fog, a legfontosabb, hogy gyorsan és megfelelően be legyen kezelve, hogy ne terjedjen tovább a fogak belső, érzékenyebb részeire.

Jelentkezz be fogászatunkra minél előbb, hogy megelőzd a nem kívánatos problémákat!

fogfehérítés

Gyakori kérdések az esztétikus fogtömések kapcsán

Kattints a Téged érdeklő kérdés címére a válasz megtekintéséhez!

Mikor van szükség fogtömésre?

Fogtömés javasolt, legtöbbször szuvasodás miatt, ha a fogzománc vagy az alatta lévő dentin réteg is jelentősen sérült, vagy visszafordíthatatlanul károsodott, illetve, ha fogunkból letört egy akkora darab, melyet még lehetséges fogtöméssel pótolni.

Annak érdekében, hogy látogatásod szuper gyors és hatékony legyen, megpróbáljuk pontosan ütemezni fogorvosaink és higiénikusaink menetrendjét. Csapatunk minden tagja professzionális munkát végez az adott területén. Bízunk benne, hogy bárkihez is kerülsz, elégedett leszel. Ha van egy konkrét fogorvos vagy higiénikus, akit meg akarsz látogatni, hívj minket a +36 20 499 9900 telefonszámon, és mi gondoskodunk róla, hogy Neked is megfelelő időpontot találjunk.

Teljes körű szolgáltatást nyújtó Budapesti fogorvosi stúdiónk számos megelőző, helyreállító és kozmetikai fogászati szolgáltatást kínál.

A tőlünk 30 méterre levő Corvin pláza parokolójában kényelmesen találsz helyet, ahol 1 óra díjmentes.

Készpénzzel, illetve bankkártyával is.

Az alábbi egészségpénztári kártyáddal is fizethetsz:

OTP, Prémium, MedicinaTEMPO, MKB-Pannonia, Allianz Hungária, Dimenzió, Generali, Izys, Vasutas, Vitamin, Életút Egészség- és Önsegélyező Pénztár; Herendi Porcelánmanufaktúra Rt., Új Pillér, Danubius Gyógyüdülők Egészségpénztára, Aranykor Országos Önkéntes Egészségpénztár, AXA Önkéntes Egészségpénztár, Patika Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Bizonyos kezeléseket OTP-, MKB- és K&H SZÉP kártyáddal is fizetheted.

Image

1082 Budapest, Corvin sétány 1/D. 
Bejárat a Futó utca 44. felől

NYITVATARTÁS


Hétfő péntekig: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: zárva

Image
hu.jpg
de.jpg
en.jpg
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése céljából.