Szájsebészet

Image

Korszerű szájsebészet

A komolyabb beavatkozást igénylő fogászati ellátás érdekében jól felszerelt, modern szájsebészetünkön is készséggel állunk pácienseink rendelkezésére. Akár fogbeültetésről, fogeltávolításról, gyökérkezelésről vagy éppen arcüregemelésről van szó, fogorvosaink törekednek a fájdalommentes szájsebészeti kezelésre és az ideális környezet biztosítására. Tekintse meg szolgáltatásainkat!

Implantáció, fogbeültetés

Foggyökér mesterséges pótlása fogászati implantációval, mely során az állkapocsba rögzített implantátumra kerül a fogpótlás - a korona, a teljes híd vagy a kivehető fogsor. Az implantátumokat olyan speciális szájsebészeti technikával készítjük, ami nem irritálja a természetes szöveteket, illetve jó illeszkedést biztosít. Klinikánkon választhat a költséghatékony, kényelmes megoldást jelentő Alpha Bio és a prémiumkategóriát képviselő Nobel Biocare implantátumok közül.

implantáció, fogbeültetés
fogeltávolítás, foghúzás

Fogeltávolítás, foghúzás

A foghúzás az egyik legáltalánosabb szájsebészeti beavatkozás, de természetesen minden esetben arra törekszünk, hogy megtartsuk a fogat, ha lehet, és csak indokolt esetben kerüljön sor a fog eltávolítására. Bizonyos esetekben azonban, amennyiben semmilyen más fogászati kezelés nem használ, foghúzásra kerülhet sor. A leggyakoribb okok közé tartozik a begyulladt foggyökér, a mozgó fog, a túlzott mértékű szuvasodás, illetve ha fogszabályozás miatt meg kell szüneti a fogtorlódást a rendezett fogsorért.

Bölcsességfog eltávolítás

A bölcsességfogak okozta problémák a leggyakoribb fogászati problémák közé tartoznak, így szájsebészetünkön gyakran végzünk bölcsességfog eltávolítást is. A bölcsességfogak a legkésőbb előbújó, az esetek többségében a legnagyobb méretű fogak. Amennyiben a bölcsességfogak egészségesek, nem szokott probléma lenni velük, ám mivel nehezen tisztíthatók, hajlamosak a szuvasodásra, így sok esetben javasolt az eltávolításuk szájsebészeti beavatkozás keretében.

bölcsességfog eltávolítás
gyökérkezelés, gyökértömés

Gyökérkezelés, gyökércsúcs resectio

A gyökérkezelés a fogeltávolítást megelőző utolsó lépés, amivel még meg lehet menteni az elhalt fogat. Egy köztes megoldás, amelyet akkor alkalmazunk, ha a fogbél szuvasodás vagy baleset következtében elhal. Amennyiben a foggyökér begyullad, az nemcsak fájdalmas tüneteket eredményezhet, de más betegségeket is okozhat a szervezetben, így fontos a mielőbbi gyökérkezelés. A ma már szerencsére fájdalommentes és rendkívül gyors szájsebészeti beavatkozás során eltávolítjuk a fogbelet, és esztétikus koronával védjük meg az elhalt fogat.

Sinus lift
(arcüreg-emelés), csontpótlás

A csontpótló műtét általában a mozgó, sorvadt fogak újbóli rögzítésére, illetve az implantátum beültetéshez szükséges csontágy kialakítására, vagy az implantátumot körülvevő csont megerősítésére használható. A szájsebészeti beavatkozás során megemeljük az arcüreg alsó nyálkahártyáját, majd csontpótló anyaggal töltjük ki az így keletkező rést. A kezelést követően rövid ideig duzzadás és fájdalom is tapasztalható, azonban fél év gyógyulási idő után az implantátum biztonságosan beültethető.

Sinus-lift arcüreg emelés, csontpótlás

Szájsebészeti kezelések a legnagyobb odafigyeléssel

Szájsebészeti kezelésre csak a legvégső esetben van szükség, azonban bizonyos tüneteknél elengedhetetlen a beavatkozás. Legyen szó rutinszerű gyökérkezelésről, foghúzásról, magas komfortú, tartós implantátumok beültetéséről vagy éppen az ahhoz szükséges arcüregemelésről és csontpótlásról, számíthat fogorvosaink szakértelmére. Kérjen időpontot állapotfelmérésre!

Annak érdekében, hogy látogatásod szuper gyors és hatékony legyen, megpróbáljuk pontosan ütemezni fogorvosaink és higiénikusaink menetrendjét. Csapatunk minden tagja professzionális munkát végez az adott területén. Bízunk benne, hogy bárkihez is kerülsz, elégedett leszel. Ha van egy konkrét fogorvos vagy higiénikus, akit meg akarsz látogatni, hívj minket a +36 20 499 9900 telefonszámon, és mi gondoskodunk róla, hogy Neked is megfelelő időpontot találjunk.

Teljes körű szolgáltatást nyújtó Budapesti fogorvosi stúdiónk számos megelőző, helyreállító és kozmetikai fogászati szolgáltatást kínál.

A tőlünk 30 méterre levő Corvin pláza parokolójában kényelmesen találsz helyet, ahol 1 óra díjmentes.

Készpénzzel, illetve bankkártyával is.

Az alábbi egészségpénztári kártyáddal is fizethetsz:

OTP, Prémium, MedicinaTEMPO, MKB-Pannonia, Allianz Hungária, Dimenzió, Generali, Izys, Vasutas, Vitamin, Életút Egészség- és Önsegélyező Pénztár; Herendi Porcelánmanufaktúra Rt., Új Pillér, Danubius Gyógyüdülők Egészségpénztára, Aranykor Országos Önkéntes Egészségpénztár, AXA Önkéntes Egészségpénztár, Patika Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Bizonyos kezeléseket OTP-, MKB- és K&H SZÉP kártyáddal is fizetheted.

Image

1082 Budapest, Corvin sétány 1/D. 
Bejárat a Futó utca 44. felől

NYITVATARTÁS


Hétfő péntekig: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: zárva

Image
hu.jpg
de.jpg
en.jpg
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése céljából.