Fogtechnikai laborunk

Image
Szakmai sikereinek köszönhetően fogtechnikánk, már több, mint 10 éve Budapest meghatározó laborjaként van jelen.

Elsődleges szempont a természetes fogak tervezésének és gyártásának művészete. Mivel minden restauráció minden páciensél egyedi és utánoznia, vagy javítania kell a korábbi szépséget és működést, valamint összhangban kell lennie a rendszer többi részével, ez a technikai folyamat talán legnagyobb kihívása. De a gyorsan fejlődő tudománynak és a különféle csúcstechnológiás anyagoknak köszönhetően tökéletesen pontos, tartós és természetes esztétikájú munkákat biztosítunk pácienseink részére.

Laborunk a legmodernebb technológiai eszközökkel van felszerelve, mely a prémium anyagokkal karöltve vállal garanciát a precíz és gyors munkák kivitelezésére, legyen szó koronák, hidak, betétek, héjak, különböző fogsorok vagy a fogszabályozás egyes területinek produktumairól.

A laboratórium a digitális technológiák úttörője. Digitális tervezés és gyártás előnyeit érvényesíti a készülő fogpótlások készítésekor. A kialakított protokoll teszi lehetővé a minőség biztosított eredményeket.

  • Digitális tervezés: Többfelé fogászati software alkalmazása
  • 3D nyomtatás: Biokompatibilis fogászati műanyagok és Fogászati fémek
  • CNC marás: Cirkónium, Biokompatibilis fogászati műanyagok és lítium diszilikát kerámia

Annak érdekében, hogy látogatásod szuper gyors és hatékony legyen, megpróbáljuk pontosan ütemezni fogorvosaink és higiénikusaink menetrendjét. Csapatunk minden tagja professzionális munkát végez az adott területén. Bízunk benne, hogy bárkihez is kerülsz, elégedett leszel. Ha van egy konkrét fogorvos vagy higiénikus, akit meg akarsz látogatni, hívj minket a +36 20 499 9900 telefonszámon, és mi gondoskodunk róla, hogy Neked is megfelelő időpontot találjunk.

Teljes körű szolgáltatást nyújtó Budapesti fogorvosi stúdiónk számos megelőző, helyreállító és kozmetikai fogászati szolgáltatást kínál.

A tőlünk 30 méterre levő Corvin pláza parokolójában kényelmesen találsz helyet, ahol 1 óra díjmentes.

Készpénzzel, illetve bankkártyával is.

Az alábbi egészségpénztári kártyáddal is fizethetsz:

OTP, Prémium, MedicinaTEMPO, MKB-Pannonia, Allianz Hungária, Dimenzió, Generali, Izys, Vasutas, Vitamin, Életút Egészség- és Önsegélyező Pénztár; Herendi Porcelánmanufaktúra Rt., Új Pillér, Danubius Gyógyüdülők Egészségpénztára, Aranykor Országos Önkéntes Egészségpénztár, AXA Önkéntes Egészségpénztár, Patika Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Bizonyos kezeléseket OTP-, MKB- és K&H SZÉP kártyáddal is fizetheted.

Image

1082 Budapest, Corvin sétány 1/D. 
Bejárat a Futó utca 44. felől

NYITVATARTÁS


Hétfő péntekig: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: zárva

Image
hu.jpg
de.jpg
en.jpg
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése céljából.