FOGSZABÁLYOZÁS

Fogszabályzó készülékek

Átlátszó sínes fogszabályozó készülékek

Észrevétlen, mégis kíméletes gyors, precíz és modern megoldást jelent a rendezetlen fogsorokra. Ez az esztétikus megoldás alig pár hónap alatt tökéletes fogsort eredményez számodra.

Hagyományos rendszerű fogszabályozó készülékek

A hagyományos, rögzített rendszerű fogszabályozó készülékekkel még a legnagyobb mértékű torlódás is jelentős eredménnyel kezelhető; hatékonysága abban rejlik a többi készülékkel szemben, hogy a torlódott fogakra nagyobb erőt lehet vele kifejteni. Fogszabályzó kezeléssel a fogszabályozó szakorvos instrukciói alapján helyreállíthatóak a harapási rendellenességek, a fogak funkciója és esztétikája.
Fogászati rendelőnkben jelenleg nem alkalmazunk hagyományos rendszerű fogszabályozó készüléket, de amennyiben nem megoldható a fogszabályozás átlátszó sínekkel, tudunk Neked ajánlani kiváló szakembert.

fogszabályozás

Gyakori kérdések a fogszabályozásról

Kattints a Téged érdeklő kérdés címére a válasz megtekintéséhez!

Mikora alkalmazható az átlátszó sínes fogszabályozás?

Ezt az eljárást a már maradandó fogak esetén alkalmazzuk. Az átlátszó síneket napi 23-24 órán át, folyamatosan viselni kell. Mivel a sín tökéletesen illeszkedik az egyén fogaira, így külső szemlélő számára láthatatlan. Egy sínt 2 hétig kell viselni, az étkezések és az italfogyasztás kivételével folyamatosan. Étkezéskor és fogmosáskor értelemszerűen a készülék(ek)et el kell távolítani a szájból. A fogakat és a készüléket is minden egyes étkezés után meg kell mosni, a megfelelő szájhigiénia érdekében, mivel a baktériumok könnyen megtapadnak a fogszabályozó sínben.

Annak érdekében, hogy látogatásod szuper gyors és hatékony legyen, megpróbáljuk pontosan ütemezni fogorvosaink és higiénikusaink menetrendjét. Csapatunk minden tagja professzionális munkát végez az adott területén. Bízunk benne, hogy bárkihez is kerülsz, elégedett leszel. Ha van egy konkrét fogorvos vagy higiénikus, akit meg akarsz látogatni, hívj minket a +36 20 499 9900 telefonszámon, és mi gondoskodunk róla, hogy Neked is megfelelő időpontot találjunk.

Teljes körű szolgáltatást nyújtó Budapesti fogorvosi stúdiónk számos megelőző, helyreállító és kozmetikai fogászati szolgáltatást kínál.

A tőlünk 30 méterre levő Corvin pláza parokolójában kényelmesen találsz helyet, ahol 1 óra díjmentes.

Készpénzzel, illetve bankkártyával is.

Az alábbi egészségpénztári kártyáddal is fizethetsz:

OTP, Prémium, MedicinaTEMPO, MKB-Pannonia, Allianz Hungária, Dimenzió, Generali, Izys, Vasutas, Vitamin, Életút Egészség- és Önsegélyező Pénztár; Herendi Porcelánmanufaktúra Rt., Új Pillér, Danubius Gyógyüdülők Egészségpénztára, Aranykor Országos Önkéntes Egészségpénztár, AXA Önkéntes Egészségpénztár, Patika Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Bizonyos kezeléseket OTP-, MKB- és K&H SZÉP kártyáddal is fizetheted.

smileterminal elerhetoseg