Rólunk

VÁLASSZON TÉMAKÖRT!

Image

Néhány szó rólunk, fogászatunkról

A Smile Terminal magánfogászati rendelője prémium fogszakorvosi ellátást nyújt páciensei részére. A Smile Terminal csapata válogatott, magasan képzett szakorvosai kiváló minőségre törekedve látják el a hozzánk érkező vendégeket. Fontos számunkra, hogy Páciensünk már az első pillanattól kezdve kényelemben és biztonságban érezze magát Fogászatunkon. Minden esetben a legkíméletesebb módot választjuk, hogy minimalizáljuk a beavatkozások okozta kellemetlenséget.

A TE elégedettséged a Mi legnagyobb motivációnk

Sebészeti implantátumok behelyezésével foglalkozó szakorvosunk „Summa Cum Laude” diplomával és „Kiválóan megfelelt” minősítésű szakvizsgával rendelkezik. Szakmai igényességét, profizmusát bizonyítja hogy, több mint 10000 implantálást tud maga mögött. Mindezek mellett empatikus hozzáállása adja munkája sikerét.

A Smile Terminal csapat minden tagja kedvesen, mosolygósan, valamint kiemelkedő figyelemmel és türelemmel fogadja régi és új vendégeit. Saját fogtechnikai laborunk a digitális technológia egyik hazai jeles képviselője, így az elkészülő fogpótlások magas minőségi normáknak felelnek meg. Fogászati kezeléseink mellett Prevenciós tevékenységeinket szakképzett Dentálhigiénikus munkatársaink végzik.

Munkáinkra és az általunk felhasznált anyagokra garanciát vállalunk. Intézményünk a kormányzati szabályozásokat betartva, mindent megtesz a megfelelő, biztonságos és professzionális működés biztosítása érdekében.
 
Gyere el hozzánk és győződj meg róla személyesen, hogy nálunk valóban a legjobb helyen jársz, ha félelmek nélkül, kiváló szakértelemmel, kellemes környezetben, és a legmodernebb eszközökkel felszerelt rendelőnk egyikében kapsz ellátást. Kollégáink sok szeretettel várnak!

Rendelőnk
Rendelőnk

Hol vagyunk?
Hol vagyunk?

Csapatunk
Fogorvosaink

Fogtechnikai laborunk

Pácienseink véleménye

Annak érdekében, hogy látogatásod szuper gyors és hatékony legyen, megpróbáljuk pontosan ütemezni fogorvosaink és higiénikusaink menetrendjét. Csapatunk minden tagja professzionális munkát végez az adott területén. Bízunk benne, hogy bárkihez is kerülsz, elégedett leszel. Ha van egy konkrét fogorvos vagy higiénikus, akit meg akarsz látogatni, hívj minket a +36 20 499 9900 telefonszámon, és mi gondoskodunk róla, hogy Neked is megfelelő időpontot találjunk.

Teljes körű szolgáltatást nyújtó Budapesti fogorvosi stúdiónk számos megelőző, helyreállító és kozmetikai fogászati szolgáltatást kínál.

A tőlünk 30 méterre levő Corvin pláza parokolójában kényelmesen találsz helyet, ahol 1 óra díjmentes.

Készpénzzel, illetve bankkártyával is.

Az alábbi egészségpénztári kártyáddal is fizethetsz:

OTP, Prémium, MedicinaTEMPO, MKB-Pannonia, Allianz Hungária, Dimenzió, Generali, Izys, Vasutas, Vitamin, Életút Egészség- és Önsegélyező Pénztár; Herendi Porcelánmanufaktúra Rt., Új Pillér, Danubius Gyógyüdülők Egészségpénztára, Aranykor Országos Önkéntes Egészségpénztár, AXA Önkéntes Egészségpénztár, Patika Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Bizonyos kezeléseket OTP-, MKB- és K&H SZÉP kártyáddal is fizetheted.

Image

1082 Budapest, Corvin sétány 1/D. 
Bejárat a Futó utca 44. felől

NYITVATARTÁS


Hétfő péntekig: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: zárva

Image
hu.jpg
de.jpg
en.jpg
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése céljából.