Fogászati koronák

Image

Fogkoronák, koronás fogpótlások

Fogászatunk kizárólag fémmentes pótlásokat részesiti szakmailag előnyben, melyek jóval magasabb esztétikai megjelenést biztosítanak.

A korona abban az esetben javasolt, amikor a fog szerkezete olyan mértékben sérült, hogy az már esztétikus töméssel vagy betéttel nem helyreállítható. Koronával foghiányt nem pótolhatunk, ebben az esetben implantátumra van szükség.

A korona a fogorvos által vett lenyomat alapján készül a fogtechnikai laborban. Színében és formájában tökéletesen illeszkedik a többi foghoz, funkcionálisan és esztétikailag is helyreállítja a fogat, illetve a teljes fogazatot. A korona az előkészített fogcsonkhoz ragasztással rögzül.

fogászati koronák

Gyakori kérdések a fogászati koronák kapcsán

Kattints a Téged érdeklő kérdés címére a válasz megtekintéséhez!

Mely esetekben ajánlott a korona készítése?

A fog koronai részének kopása, szuvasodása vagy törése miatt, amikor esztétikus töméssel, betéttel (inlay-onlay), esetleg porcelán héjjal nem oldható meg.
- kivételes esetben az egyes fogak helyzeti rendellenességeinek javítása céljából
- hidak, részleges lemezes fogpótlások elhorgonyzására
- gyökérkezelést követően minden esetben ajánlott a fog megerősítése érdekében illetve esztétikailag, mivel a gyökérkezelt fogon rövid időn belül szürkülés jelentkezhet.
- implantátumokra

Annak érdekében, hogy látogatásod szuper gyors és hatékony legyen, megpróbáljuk pontosan ütemezni fogorvosaink és higiénikusaink menetrendjét. Csapatunk minden tagja professzionális munkát végez az adott területén. Bízunk benne, hogy bárkihez is kerülsz, elégedett leszel. Ha van egy konkrét fogorvos vagy higiénikus, akit meg akarsz látogatni, hívj minket a +36 20 499 9900 telefonszámon, és mi gondoskodunk róla, hogy Neked is megfelelő időpontot találjunk.

Teljes körű szolgáltatást nyújtó Budapesti fogorvosi stúdiónk számos megelőző, helyreállító és kozmetikai fogászati szolgáltatást kínál.

A tőlünk 30 méterre levő Corvin pláza parokolójában kényelmesen találsz helyet, ahol 1 óra díjmentes.

Készpénzzel, illetve bankkártyával is.

Az alábbi egészségpénztári kártyáddal is fizethetsz:

OTP, Prémium, MedicinaTEMPO, MKB-Pannonia, Allianz Hungária, Dimenzió, Generali, Izys, Vasutas, Vitamin, Életút Egészség- és Önsegélyező Pénztár; Herendi Porcelánmanufaktúra Rt., Új Pillér, Danubius Gyógyüdülők Egészségpénztára, Aranykor Országos Önkéntes Egészségpénztár, AXA Önkéntes Egészségpénztár, Patika Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Bizonyos kezeléseket OTP-, MKB- és K&H SZÉP kártyáddal is fizetheted.

Image

1082 Budapest, Corvin sétány 1/D. 
Bejárat a Futó utca 44. felől

NYITVATARTÁS


Hétfő péntekig: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: zárva

Image
hu.jpg
de.jpg
en.jpg
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése céljából.