Esztétikai fogászat

Image

Modern esztétikai fogászat

A legkorszerűbb esztétikai fogászati kezelésekkel, innovatív megoldásokkal is örömmel állunk pácienseink rendelkezésére budapesti fogászatunkon.

Az önbizalommal teli, természetes mosoly egyik kulcstényezője a szép, esztétikus, egészséges fogsor. Mindegy, hogy valamilyen egyszerűbb beavatkozásra vagy komplexebb kezelésre van szükség, profi szakembereink tudásuk legjavát nyújtják. Ne halogasd tovább, jelentkezz be mielőbb!

Fogfehérítés

Professzionális fogfehérítés a Blach'n Smile Automix típusú plazmalámpás fehérítő kezeléssel. Minek bajlódnál otthon mindenféle féleredményt nyújtó praktikával, termékkel, ha specialistára is bízhatod a fogaidat? Az esztétikai kezelések egyik legnépszerűbbje a fogfehérítés, amivel látványos változást érhetsz el, ha fogaidon barnás, sárgás elszíneződések vannak.
Ha az idő múlása, a dohányzás, a rendszeres kávéfogyasztás, vagy egy gyökérkezelés nyomot hagyott fogaidon, itt a helyed – ha szembetűnő esztétikai változásra vágysz, ezt mindenképp ki kell próbálnod!
fogfehérítés
esztétikus fogtömések

Esztétikus fogtömések

Fehér fogtömés / esztétikus fogtömés kizárólag a legmodernebb és legmegbízhatóbb kompozit anyagokkal. Professzionális, hosszú távú megoldásokat nyújtunk, amik ráadásul még esztétikusak is.

Magas minőségű fogtöméseink kiállják az idő próbáját, színük pedig olyannyira illeszkednek a fogak színéhez, hogy így észrevétlenek maradnak. Ne várd meg a visszafordíthatatlan szuvasodási károsodást, menj elébe a problémának, jelentkezz be fogászatunkra!

Fogkő-eltávolítás

Ultrahang frekvenciás rezgések segítségével távolítjuk el a lepedéket, fogkövet és egyéb lerakódásokat. Esztétikai fogászatunkat gyakorta keresik fel pácienseink fogkő-eltávolításért, tudva azt, hogy a különféle fogágybetegségek egyik kiváltó tényezője a fogkő és az egyéb káros lerakódások.

Azt, hogy milyen rendszeresen kell fogkő-eltávolításra jönnöd főleg a szájhigiéniádtól, a nyálad összetételétől és az étkezési szokásaidtól függ. Évi két alkalommal azért mindenképp érdemes ellenőriztetned!

fogkő-eltávolítás
fogpolírozás

Fogpolírozás, airflow

A fogpolírozáshoz a nehezen hozzáférhető helyeken, a fogközökben airflow (porfúvó) polírozó készüléket használunk. Egyáltalán nem kellemetlen érzés, és fogkőleszedés után kifejezetten ajánlott, mert a nehezen hozzáférhető helyekről is eltünteti a baktériumokat, a résekbe tapadt maradékokat.

Kérj időpontot fogkő-eltávolításra, dőlj hátra, és bízd magad hozzáértő szakembereinkre!

Fogászati héjak, porcelán héjak

Szabálytan formájú, elkopott, letöredezett vagy elszíneződött fogak esztétikája és funkcionális korrekciója foghéjakkal. Esztétikai kezeléseink sorából nem hiányozhatnak a foghéjjal történő korrekciók sem, amivel kifejezetten kisebb esztétikai hibákat orvosolunk.

Fogorvosaink tájékoztatnak minden fontos tudnivalóról, konzultálj velük esztétikai fogászati kérdéseidről is!

foghéjak, porcelán héjak

Esztétikai fogászat egy karnyújtásra

Nem csak magas minőségű szolgáltatásokkal várjuk pácienseinket, de az online időpontfoglalástól kezdve, egészen a rendelőnk közelében történő parkolási lehetőségeken át mindenről részletes tájékoztatást nyújtunk. Nézz szét weboldalunkon, ahol minden kérdésedre választ kaphatsz, ha pedig sikerült meggyőznünk, jelentkezz be esztétikai fogászati kezelésre!

Annak érdekében, hogy látogatásod szuper gyors és hatékony legyen, megpróbáljuk pontosan ütemezni fogorvosaink és higiénikusaink menetrendjét. Csapatunk minden tagja professzionális munkát végez az adott területén. Bízunk benne, hogy bárkihez is kerülsz, elégedett leszel. Ha van egy konkrét fogorvos vagy higiénikus, akit meg akarsz látogatni, hívj minket a +36 20 499 9900 telefonszámon, és mi gondoskodunk róla, hogy Neked is megfelelő időpontot találjunk.

Teljes körű szolgáltatást nyújtó Budapesti fogorvosi stúdiónk számos megelőző, helyreállító és kozmetikai fogászati szolgáltatást kínál.

A tőlünk 30 méterre levő Corvin pláza parokolójában kényelmesen találsz helyet, ahol 1 óra díjmentes.

Készpénzzel, illetve bankkártyával is.

Az alábbi egészségpénztári kártyáddal is fizethetsz:

OTP, Prémium, MedicinaTEMPO, MKB-Pannonia, Allianz Hungária, Dimenzió, Generali, Izys, Vasutas, Vitamin, Életút Egészség- és Önsegélyező Pénztár; Herendi Porcelánmanufaktúra Rt., Új Pillér, Danubius Gyógyüdülők Egészségpénztára, Aranykor Országos Önkéntes Egészségpénztár, AXA Önkéntes Egészségpénztár, Patika Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Bizonyos kezeléseket OTP-, MKB- és K&H SZÉP kártyáddal is fizetheted.

Image

1082 Budapest, Corvin sétány 1/D. 
Bejárat a Futó utca 44. felől

NYITVATARTÁS


Hétfő péntekig: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: zárva

Image
hu.jpg
de.jpg
en.jpg
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése céljából.