jQuery(document).ready(function($){'use strict'; if('hide' === 'hide') { $( '#sppb-addon-1618848941335' + ' .sppb-addon-accordion .sppb-panel-heading').removeClass('active'); } else { $( '#sppb-addon-1618848941335' + ' .sppb-addon-accordion .sppb-panel-heading').addClass('active'); } $( '#sppb-addon-1618848941335' + ' .sppb-addon-accordion .sppb-panel-collapse').hide(); });

Inlay, onlay betétek

Inlay és onlay fogbetétek

Inlay fogbetét
Méretét tekintve hasonlít egy nagyobb fogtömésre, azonban annál lényegesen ellenálóbb anyagból készül és a várható élettartama lényegesen hosszabb.

Onlay fogbetét
Méretét tekintve nagyobb, mint egy fogtömés, a fog rágófelszínét beborítja, egyfajta átmenetet képez a korona és a fogtömés között.

Mi az inlay fogbetét?
Az inlay fogbetét gyakorlatilag nem más, mint egy ragasztott fogtömés, szilárd porcelán betét, amit egyénre szabottan, laboratóriumban a fogtechnikusunk készít el lenyomat alapján, majd ezután kerül beragasztásra. Az inlay fogbetét abban az esetben alkalmazandó, amikor nem kell a teljes rágófelületet befedni. Ezután kerül beragasztásra.

Mi az onlay fogbetét?
Az Onlay, vagy más néven részleges korona egy olyan speciális fogpótlás, melynek felhelyezésére akkor van szükség, ha a fog már olyan mértékben sérült, hogy azt nem elegendő Inlay-el pótolni. Ilyen eset, amikor már nem csak a rágófelszín egy része, hanem a teljes rágófelszín és a fog sarka is károsodott.

inlay és onlay fogbetétek

Gyakori kérdések az inlay, onlay fogbetétek kapcsán

Kattints a Téged érdeklő kérdés címére a válasz megtekintéséhez!

Mikor alkalmazható inlay fogbetét?

Inlay betétet akkor lehet alkalmazni, amikor nincs szükség a teljes rágófelület befedésére.

Annak érdekében, hogy látogatásod szuper gyors és hatékony legyen, megpróbáljuk pontosan ütemezni fogorvosaink és higiénikusaink menetrendjét. Csapatunk minden tagja professzionális munkát végez az adott területén. Bízunk benne, hogy bárkihez is kerülsz, elégedett leszel. Ha van egy konkrét fogorvos vagy higiénikus, akit meg akarsz látogatni, hívj minket a +36 20 499 9900 telefonszámon, és mi gondoskodunk róla, hogy Neked is megfelelő időpontot találjunk.

Teljes körű szolgáltatást nyújtó Budapesti fogorvosi stúdiónk számos megelőző, helyreállító és kozmetikai fogászati szolgáltatást kínál.

A tőlünk 30 méterre levő Corvin pláza parokolójában kényelmesen találsz helyet, ahol 1 óra díjmentes.

Készpénzzel, illetve bankkártyával is.

Az alábbi egészségpénztári kártyáddal is fizethetsz:

OTP, Prémium, MedicinaTEMPO, MKB-Pannonia, Allianz Hungária, Dimenzió, Generali, Izys, Vasutas, Vitamin, Életút Egészség- és Önsegélyező Pénztár; Herendi Porcelánmanufaktúra Rt., Új Pillér, Danubius Gyógyüdülők Egészségpénztára, Aranykor Országos Önkéntes Egészségpénztár, AXA Önkéntes Egészségpénztár, Patika Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Bizonyos kezeléseket OTP-, MKB- és K&H SZÉP kártyáddal is fizetheted.

smileterminal elerhetoseg
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése céljából.