Műfogsorok

Image

Műfogsorok korszerűen

Hagyományos fogsor
Külső esztétikai megjelenésében szinte azonos az újabb fejlesztésű anyagokból előállított protézisekkel. Íny színű alaplemeze a kivehető fogpótlásoknál már évtizedek óta jól bevált akrilát anyagból készül, ezért hívjuk ” hagyományos fogsornak”. Merevsége miatt könnyebben törik, de viszonylag könnyen is javítható. Ellentétben a modernebb kompozitokkal nyálkahártya irritáció előfordulhat az erre érzékenyeknél, valamint nagyobb abszorpciós (nedvesség felszívó) képessége miatt könnyebben plakkosodik, ezáltal gyakoribb tisztítást igényel.

Rugalmas fogsor
A hagyományos fogsor merevségét és a legmodernebb fogászati anyagok ellenállóságát ötvözték, így készült el a merev és egyben rugalmas fogsor. Fémallergiával küszködő pácienseinknek ajánljuk elsősorban.

Implantátummal rögzített fogsor
Az implantátummal rögzített fogsor stabilitása miatt sokkal magasabb komfortérzetet biztosít rágás közben, mint egy hagyományos fogsor. Az erősebb kapcsolat miatt a fogsor mérete is jelentősen csökkenthető. Azok, akik kényelmetlennek érzik a kivehető fogpótlást, dönthetnek a fogbeültetés mellett. A kezelés során 4-6 műfog kerül beültetésre, amelyek a fogsor elmozdulását patentes rögzítőelemek segítségével tökéletesen megakadályozzák. Tudj meg többet a fogászati implantációról!

Részleges fémlemezes fogpótlás
Olyan fogmű, amely a szájban nagyobb helyet foglal el, mint a természetes fogak, mert beborítja a száj nyálkahártyájának egyes területeit is. Anyaga általában műanyag és fém kombinációja, részei alaplemez, műíny, műfogak és az elhorgonyzás eszközei kapcsok, csúsztatók.

fogsorok, modern műfogsorok

Gyakori kérdések a műfogsorok kapcsán

Kattints a Téged érdeklő kérdés címére a válasz megtekintéséhez!

Fémmallergiám van, lehet műfogsorom?

Igen; fémallergiával küzdő pácienseinknek a rugalmas műfogsort javasoljuk. 

Annak érdekében, hogy látogatásod szuper gyors és hatékony legyen, megpróbáljuk pontosan ütemezni fogorvosaink és higiénikusaink menetrendjét. Csapatunk minden tagja professzionális munkát végez az adott területén. Bízunk benne, hogy bárkihez is kerülsz, elégedett leszel. Ha van egy konkrét fogorvos vagy higiénikus, akit meg akarsz látogatni, hívj minket a +36 20 499 9900 telefonszámon, és mi gondoskodunk róla, hogy Neked is megfelelő időpontot találjunk.

Teljes körű szolgáltatást nyújtó Budapesti fogorvosi stúdiónk számos megelőző, helyreállító és kozmetikai fogászati szolgáltatást kínál.

A tőlünk 30 méterre levő Corvin pláza parokolójában kényelmesen találsz helyet, ahol 1 óra díjmentes.

Készpénzzel, illetve bankkártyával is.

Az alábbi egészségpénztári kártyáddal is fizethetsz:

OTP, Prémium, MedicinaTEMPO, MKB-Pannonia, Allianz Hungária, Dimenzió, Generali, Izys, Vasutas, Vitamin, Életút Egészség- és Önsegélyező Pénztár; Herendi Porcelánmanufaktúra Rt., Új Pillér, Danubius Gyógyüdülők Egészségpénztára, Aranykor Országos Önkéntes Egészségpénztár, AXA Önkéntes Egészségpénztár, Patika Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Bizonyos kezeléseket OTP-, MKB- és K&H SZÉP kártyáddal is fizetheted.

Image

1082 Budapest, Corvin sétány 1/D. 
Bejárat a Futó utca 44. felől

NYITVATARTÁS


Hétfő péntekig: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: zárva

Image
hu.jpg
de.jpg
en.jpg
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése céljából.