A magán fogászat előnyei

Az állami fogászati alapellátás az esetek többségében jó, ám a magán fogászatnak számos plusz előnye van. Az ellátás és a felhasznált anyagok minősége, a modernebb fogászati eszközök és technológiák, a további szakképesítésben támogatott fogorvosok mind-mind a magán fogászat mellett szólnak.

Barátságos miliő, nyugodtabb páciens

Egy igényes magánfogászati rendelő miliője sokkal megnyerőbb, mint bármilyen más városi vagy vidéki rendelőintézeti ügyeleté. És, hogy ez miért fontos? Mert amikor az ember fogorvoshoz megy feszültebb, mint máskor, sőt, sokan vannak, akik kifejezetten rettegnek a fogászatoktól.

Nekik és mindenki másnak igazi megnyugvást nyújt egy kellemes fogászati váró, ahol barátságos környezetben, ügyfélközpontú, empatikus hozzáállással igyekeznek oldani a páciens szorongását. Ahol nem érzi azt az ember, hogy hosszú órákat váratják vagy, hogy futószalagon vizsgálják, amolyan „ezen is legyünk túl” hozzáállással.

Türelem, figyelem – plusz érvek a magán fogászat mellett

A páciensek többsége nem csak akkor tér vissza egy-egy fogászatra, ha ott megfelelő ellátásban részesült. Nagyon sokat számít a fogorvosok hozzáállása, türelme is abban, hogy legközelebb is felkeresik-e a betegei. Az mindig megnyerő, ha a szakember nem csak alaposan elmagyaráz egy-egy adott beavatkozást, hogy mi miért és hogyan történik, de a páciensek kérdéseire is türelemmel válaszol. És tény, hogy szívesebben megyünk olyan helyre, ahol kérdéseinkre megfelelő választ kapunk.

A személyre szabott kezelési tervek és a folyamatos megnyugtató légkör, a szakmai hozzáértés és a rendelő által vállalt garancia hosszas sorbaállás nélkül mind-mind hozzájárul a magán fogászatok népszerűségéhez. Sok esetben bebizonyosodott már, hogy a minőségi munka, a modern technológiai folyamatok és a várakozás nélküli megoldás több időt, energiát és ezáltal pénzt is spórolhat meg nekünk egy-egy kezelésen, mint egy államilag (többnyire csak) részben támogatott kezelés.

Ha már idejét se tudod, mikor jártál utoljára fogorvosnál, ne halogasd tovább, inkább keresd fel budapesti magán fogászatunkat mielőbb!

Annak érdekében, hogy látogatásod szuper gyors és hatékony legyen, megpróbáljuk pontosan ütemezni fogorvosaink és higiénikusaink menetrendjét. Csapatunk minden tagja professzionális munkát végez az adott területén. Bízunk benne, hogy bárkihez is kerülsz, elégedett leszel. Ha van egy konkrét fogorvos vagy higiénikus, akit meg akarsz látogatni, hívj minket a +36 20 499 9900 telefonszámon, és mi gondoskodunk róla, hogy Neked is megfelelő időpontot találjunk.

Teljes körű szolgáltatást nyújtó Budapesti fogorvosi stúdiónk számos megelőző, helyreállító és kozmetikai fogászati szolgáltatást kínál.

A tőlünk 30 méterre levő Corvin pláza parokolójában kényelmesen találsz helyet, ahol 1 óra díjmentes.

Készpénzzel, illetve bankkártyával is.

Az alábbi egészségpénztári kártyáddal is fizethetsz:

OTP, Prémium, MedicinaTEMPO, MKB-Pannonia, Allianz Hungária, Dimenzió, Generali, Izys, Vasutas, Vitamin, Életút Egészség- és Önsegélyező Pénztár; Herendi Porcelánmanufaktúra Rt., Új Pillér, Danubius Gyógyüdülők Egészségpénztára, Aranykor Országos Önkéntes Egészségpénztár, AXA Önkéntes Egészségpénztár, Patika Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Bizonyos kezeléseket OTP-, MKB- és K&H SZÉP kártyáddal is fizetheted.

Image

1082 Budapest, Corvin sétány 1/D. 
Bejárat a Futó utca 44. felől

NYITVATARTÁS


Hétfő péntekig: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: zárva

Image
hu.jpg
de.jpg
en.jpg
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése céljából.