Fogfehérítés

Image

Plazmalámpás fogfehérítés

Blach'n Smile Automix fogfehérítő kezelés

Elsősorban azoknál a pácienseinknél érhető el a leglátványosabb eredmény, akik fogaik elszíneződését a rendszeres dohányzás, vörösbor illetve színes üdítőital fogyasztás okozza.

A sárgás és barnás elszíneződéssel rendelkező páciensek esetén legjobb eredmény a Blach'n Smile Automix típusú plazmalámpás fehérítő kezeléssel érhető el.

A gyökérkezelt, szürkés elszíneződés esetén is szemmel látható a változás, de az optimális szín eléréséhez speciális szakorvosi kezelés szükséges.

fogfehérítés
fogfehérítés akció

Fogfehérítés: a megnyerő mosoly titka

Az utcán ránk mosolygó idegen, a széles mosollyal köszönő recepciós hölgy és szeretteink meghitt, összetéveszthetetlen mosolya – a mosoly különleges erejéről sokat lehetne mesélni. Minden mosoly mögött rejlik egy történet, egy örömteli mozzanat, ami bevésődik az emlékezetünkbe. A magabiztos és fesztelen mosoly előfeltétele, hogy a mosolygás közben elővillanó fogazatunk állapotával elégedettek legyünk, különben az ezzel kapcsolatos gátlásaink megfoszthatnak a kedélyes pillanatoktól.

Napjainkban a fogfehérítés az egyik legnépszerűbb beavatkozás az esztétikai fogászat területén. A fogsornak az első benyomás kialakításánál is meghatározó szerepe van: a foltos, elszíneződött fogak látványa kiábrándító, elégtelen szájhigiéniáról vagy igénytelenségről tanúskodhat, míg a hófehér, ápolt fogak mágnesként vonzzák a tekintetet, és tudat alatt pozitív asszociációkat indítanak el.

Mikor ajánlott igénybe venni fogfehérítő kezelést?

A fogfehérítés megoldást nyújthat az elszíneződött fogak esztétikai állapotának javítására. A fogak elszíneződését főként genetikai hajlam, illetve táplálkozási és életviteli szokások befolyásolják. A színező erejű ételek és italok, mint például a kávé, a vörösbor, az üdítőitalok, illetve a nikotin idővel bejutnak a fogzománc alsóbb rétegeibe, ahonnan egyszerű fogmosással nem távolíthatóak el.

A sárgás-barnás elszíneződés a LED lámpás fogfehérítéssel hatékonyan orvosolható, viszont a gyökérkezelés során keletkezett szürkés elszíneződés kezeléséhez speciális belső fogfehérítő eljárásra van szükség. A fogfehérítés csak saját fogak esetében eredményre vezető: a műfogak, koronák, tömések a kezelés hatására nem lesznek világosabbak. Ha fogpótlásokkal rendelkezünk, a fogfehérítés nem akadály, de az egységes megjelenés érdekében érdemes ezeket a kezelést követően kicseréltetni.

Mi a teendő fogfehérítés előtt és után?

A fogfehérítést minden esetben fogászati szűrővizsgálat előzi meg. Ha az állapotfelmérés során a fogorvos megállapítja, hogy tömésre, gyökérkezelésre, fogkő-eltávolításra vagy egyéb olyan beavatkozásra van szükség, ami befolyásolja a fogak színét, akkor ezt érdemes elvégeztetni még a fogfehérítés előtt.

A fogfehérítést követő néhány órában tilos a fogmosás, hiszen az könnyen károsíthatja az eljárás során felpuhult felső fogzománcréteget, ami kis idő elteltével visszanyeri eredeti keménységét, és képes újra megvédeni a fogakat a külső behatások ellen. Úgyszintén ajánlott kerülni néhány napig a színezőanyagot tartalmazó élelmiszerek, illetve italok fogyasztását. A kezelést követően fellépő enyhe fogérzékenység néhány napon belül nyomtalanul elmúlik.

Rendelői fogfehérítés Budapesten

Budapest belvárosában található rendelőnkben a fogfehérítő rendszerek palettáján legmodernebb és legbiztonságosabb eljárásnak tekintett LED lámpás fogfehérítést alkalmazzuk. Az innovatív technológiának és felkészült fogorvosi csapatunknak köszönhetően a beavatkozás teljesen fájdalommentes, nem okoz fogproblémákat, és nem károsítja a fogzománcot.

A fogínyt és a fogak körüli érzékeny területeket speciális védőanyaggal fedjük le, a fogakra pedig fehérítő hatású zselé kerül, ami LED lámpával megvilágítva fejti ki hatását. A rendelői körülmények között végzett fogfehérítésnek köszönhetően több árnyalatot világosodik a fogak színe, Ön pedig visszanyeri szikrázóan fehér, ellenállhatatlan mosolyát.

A rendelői fogfehérítés lépései

  1. A fogfehérítő kezelést megelőzően alaposan megtisztítjuk a fogakat, és – ha szükségesnek látjuk – fogkő-eltávolítást végzünk.
  2. A szájterpesz felhelyezése után fény hatására keményedő, speciális védőanyaggal kenjük be a fogínyt és a környező lágyszöveteket.
  3. A páciens és az orvos is védőszemüveget kap.
  4. A fogfehérítés 15 perces ciklusokból áll. A fogakra fogfehérítő zselét helyezünk, amely a LED fény hatására aktiválódik, és kioldja a fog felszínén, illetve a mélyebb rétegekben található elszíneződéseket. Az egyes ciklusok végén új fehérítőanyagot helyezünk fel, és ellenőrizzük a védőanyag állapotát.

Miért válassza a fogfehérítést budapesti rendelőnkben?

  • Biztonságos: fogorvosi körülmények között a legbiztonságosabb a fogfehérítés.
  • Gyors: csillogóan fehér fogsor mindössze 1 óra leforgása alatt.
  • Hatékony: a fogak épségének megőrzése mellett ez a fogfehérítési technika hozza a leglátványosabb eredményt.
  • Tartós: tartóssága a páciens életmódjától függően évekre szól. A fogfehérítés eredményét a mesterséges színezéket tartalmazó ételek, italok fogyasztása, a nagy mennyiségű kávéfogyasztás, a dohányzás befolyásolhatják.
  • Könnyen megközelíthető: rendelőnk Budapest belvárosában, a Corvin Sétányon található.

Gyakori kérdések a fogfehérítés kapcsán

Kattints a Téged érdeklő kérdés címére a válasz megtekintéséhez!

Rendelői fogfehérítés

Az azonnali látványos eredmény érdekében a rendelői fogfehérítést ajánljuk, amely 6% peroxidtartalmú fogfehérítő anyagot tartalmaz. A mindössze 4-szer 15 perces eljárás után fogaid akár 2-4 tónussal világosabb eredményt mutathatnak. Az érzékeny fogú pácienseink részére lehetőség van peroxidmentes fehérítő eljárásra, amely kíméletes, de látványos megoldást jelent.

Annak érdekében, hogy látogatásod szuper gyors és hatékony legyen, megpróbáljuk pontosan ütemezni fogorvosaink és higiénikusaink menetrendjét. Csapatunk minden tagja professzionális munkát végez az adott területén. Bízunk benne, hogy bárkihez is kerülsz, elégedett leszel. Ha van egy konkrét fogorvos vagy higiénikus, akit meg akarsz látogatni, hívj minket a +36 20 499 9900 telefonszámon, és mi gondoskodunk róla, hogy Neked is megfelelő időpontot találjunk.

Teljes körű szolgáltatást nyújtó Budapesti fogorvosi stúdiónk számos megelőző, helyreállító és kozmetikai fogászati szolgáltatást kínál.

A tőlünk 30 méterre levő Corvin pláza parokolójában kényelmesen találsz helyet, ahol 1 óra díjmentes.

Készpénzzel, illetve bankkártyával is.

Az alábbi egészségpénztári kártyáddal is fizethetsz:

OTP, Prémium, MedicinaTEMPO, MKB-Pannonia, Allianz Hungária, Dimenzió, Generali, Izys, Vasutas, Vitamin, Életút Egészség- és Önsegélyező Pénztár; Herendi Porcelánmanufaktúra Rt., Új Pillér, Danubius Gyógyüdülők Egészségpénztára, Aranykor Országos Önkéntes Egészségpénztár, AXA Önkéntes Egészségpénztár, Patika Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Bizonyos kezeléseket OTP-, MKB- és K&H SZÉP kártyáddal is fizetheted.

Image

1082 Budapest, Corvin sétány 1/D. 
Bejárat a Futó utca 44. felől

NYITVATARTÁS


Hétfő péntekig: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: zárva

Image
hu.jpg
de.jpg
en.jpg
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése céljából.