Csapatunk

Image

Dr. Papp Sándor
fogorvos

Bemutatkozás

A Debreceni Egyetem Fogorvostudományi karán diplomáztam 2015-ben, majd 2020-ban szakvizsgát szereztem Budapesten, a Semmelweis Egyetemen Fogorvostudományi Karán Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakból.

A folyamatos szakmai fejlődés elengedhetetlen számomra, ezért gyakran részt veszek fogászati bemutatókon, kurzusokon és konferenciákon, hogy tudásom naprakészen tartsam.

Orvosként fontosnak tartom, hogy mindig elegendő időt szánjak a pácienseim alapos tájékoztatására. A nyugodt légkör és az őszinte kommunikáció elengedhetetlen számomra, ami a pácienseimnek biztonságérzetet valamint bizalmat teremt. Minden esetben a tökéletességre törekszem, hogy tartós megoldást kínáljak, ami esztétikailag és funkcionálisan is egyaránt megfelel az elvárásoknak.

Beszélt nyelvek: német, angol, magyar

Dr. Papp Sándor fogorvos

Annak érdekében, hogy látogatásod szuper gyors és hatékony legyen, megpróbáljuk pontosan ütemezni fogorvosaink és higiénikusaink menetrendjét. Csapatunk minden tagja professzionális munkát végez az adott területén. Bízunk benne, hogy bárkihez is kerülsz, elégedett leszel. Ha van egy konkrét fogorvos vagy higiénikus, akit meg akarsz látogatni, hívj minket a +36 20 499 9900 telefonszámon, és mi gondoskodunk róla, hogy Neked is megfelelő időpontot találjunk.

Teljes körű szolgáltatást nyújtó Budapesti fogorvosi stúdiónk számos megelőző, helyreállító és kozmetikai fogászati szolgáltatást kínál.

A tőlünk 30 méterre levő Corvin pláza parokolójában kényelmesen találsz helyet, ahol 1 óra díjmentes.

Készpénzzel, illetve bankkártyával is.

Az alábbi egészségpénztári kártyáddal is fizethetsz:

OTP, Prémium, MedicinaTEMPO, MKB-Pannonia, Allianz Hungária, Dimenzió, Generali, Izys, Vasutas, Vitamin, Életút Egészség- és Önsegélyező Pénztár; Herendi Porcelánmanufaktúra Rt., Új Pillér, Danubius Gyógyüdülők Egészségpénztára, Aranykor Országos Önkéntes Egészségpénztár, AXA Önkéntes Egészségpénztár, Patika Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Bizonyos kezeléseket OTP-, MKB- és K&H SZÉP kártyáddal is fizetheted.

Image

1082 Budapest, Corvin sétány 1/D. 
Bejárat a Futó utca 44. felől

NYITVATARTÁS


Hétfő péntekig: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: zárva

Image
hu.jpg
de.jpg
en.jpg
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése céljából.