Vélemények

Image

Pácienseink véleményeiből néhány

Az alábbiakban elolvashatsz párat eddigi kedves pácienseink visszajelzéseiből, megismerheted a rólunk és az általunk nyújtott fogorvosi kezelésekről alkotott véleményüket. Amennyiben már Te is jártál nálunk valamilyen fogászati kezelésen, köszönettel vesszük, ha megosztod velünk a véleményed, észrevételeidet!

A közelben dolgozom, egy állapotfelmérésre tértem be a Smile Terminal Fogászat rendelőjébe. Nagyon kedvesen fogadtak. A Doktor Úr mindent részletesen elmondott, egy tömésre volt szükségem, amit még a konzultációs időn belül betömött. Az érzéstelenítő injekció előtt bekente az érintett területet egy nagyon finom ízű zsibbasztó zselével, így a továbbiakat már nem is éreztem. Folyamatosan és részletesen tájékoztatott a kezelés lépéseiről, és a végén még adott néhány hasznos tanácsot a szájápolás technikájáról és minőségéről.

Foghiányaimra implantátum beültetést javasoltak. Nagyon féltem tőle, de őszintén mondom nem járt fájdalommal. Mindenki nagyon kedves és empatikus volt hozzám. Csak ajánlani tudom Mindenkinek.

Jó helyen van. Versenyképes áron. Kedves staff. Rendezett és tiszta környezet.

Láthatatlan fogszabályozás miatt kerestem fel a rendelőt. A recepciósok és a doki is nagyon kedves volt. Elmondták a lehetőségeket, vettek lenyomatot, amit a technikán fognak számítógéppel kiértékelni, és pár héten belül küldik a látványterveket. Nagyon izgatott vagyok. A rendelő szép tiszta, rendezett, kellemes zene szól.

Minden rendben volt a kezeléssel, csak várnom kellett kicsit több, mint fél órát. Mint utólag megtudtam az előttem levő páciens egy tömésre jött, de gyökérkezelni kellett a fogát, emiatt az összes időpont csúszott, de nekem már nem tudtak szólni. Kedves és barátságos a kiszolgálás.

Régóta a doktornő páciense vagyok. Könnyen megközelíthető, olcsó parkolási lehetőség a szemközti plázában. Kellemes környezet és barátságos fogadtatás várt.

Minden rendben volt.

Tegnap voltam a kislányommal. Kedves fogadtatásban volt részünk. Be kellett tömni a kicsim fogát, és annak ellenére, hogy ő nagyon félős, sikerült a fogorvosnak bizalmat nyernie, azt mondta az injekció volt a legrosszabb, de az is túlélhető. :) Csak pozitívan tudunk vélekedni.

Láthatatlan fogszabályozásom volt kicsit több, mint fél évig. Most mentem vissza retenciós (azaz helyben tartó) sínt csináltatni. Számomra nagyon pozitív volt, hogy rugalmasan tudták kezelni a lenyomatvételi és az átadási időpontomat, mivel a munkám miatt csak a késői órákban érek rá.

Egyik hétvégén roller-balesetem volt, minek következtében elől 3 fogam megrepedt. Interneten találtam meg a rendelőt, akik hétvégén fogadták is hívásomat, és sürgős esetem miatt hétfőn soron kívül fogadtak. Nagyon hálás vagyok az ott dolgozóknak, akik kedvesek és megértőek voltak velem. Vigyázzon Mindenki a rollerezéssel!

Egy másik fogászaton jártam korábban, ahol kaptam árajánlatot a foghiányaim pótlására. Örülök, hogy döntésem előtt megtaláltam a Smile Terminal fogászatát, mivel ahhoz az ajánlathoz képest jóval kedvezőbb áron kaptam meg a kezelést, az implantátumokra életfogytiglani, a koronákra több éves garanciával.

Cuki asszisztencia és recepció. Kedves orvos. Tiszta rendelő és mellékhelyiség. Kellemes, megnyugtató zene. Kell még más?

A fogsorom nagyon törte az ínyemet, a recepciós kishölgy segített időpontot foglalni. Még azon a héten a doktor Úr kicsiszolta és valamilyen géllel kitöltötte, azóta minden rendben van. Köszönöm a segítséget.

Annak érdekében, hogy látogatásod szuper gyors és hatékony legyen, megpróbáljuk pontosan ütemezni fogorvosaink és higiénikusaink menetrendjét. Csapatunk minden tagja professzionális munkát végez az adott területén. Bízunk benne, hogy bárkihez is kerülsz, elégedett leszel. Ha van egy konkrét fogorvos vagy higiénikus, akit meg akarsz látogatni, hívj minket a +36 20 499 9900 telefonszámon, és mi gondoskodunk róla, hogy Neked is megfelelő időpontot találjunk.

Teljes körű szolgáltatást nyújtó Budapesti fogorvosi stúdiónk számos megelőző, helyreállító és kozmetikai fogászati szolgáltatást kínál.

A tőlünk 30 méterre levő Corvin pláza parokolójában kényelmesen találsz helyet, ahol 1 óra díjmentes.

Készpénzzel, illetve bankkártyával is.

Az alábbi egészségpénztári kártyáddal is fizethetsz:

OTP, Prémium, MedicinaTEMPO, MKB-Pannonia, Allianz Hungária, Dimenzió, Generali, Izys, Vasutas, Vitamin, Életút Egészség- és Önsegélyező Pénztár; Herendi Porcelánmanufaktúra Rt., Új Pillér, Danubius Gyógyüdülők Egészségpénztára, Aranykor Országos Önkéntes Egészségpénztár, AXA Önkéntes Egészségpénztár, Patika Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Bizonyos kezeléseket OTP-, MKB- és K&H SZÉP kártyáddal is fizetheted.

Image

1082 Budapest, Corvin sétány 1/D. 
Bejárat a Futó utca 44. felől

NYITVATARTÁS


Hétfő péntekig: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: zárva

Image
hu.jpg
de.jpg
en.jpg
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése céljából.