Sauerwein Beáta

Sauerwein Beáta
vezető asszisztens, dentálhigiénikus

Bemutatkozás

Fogászati asszisztensi tanulmányaim után, 2006-ban szereztem Klinikai fogászati higiénikusi szakképesítést Budapesten. Az évek során magas szakami tapasztalatra tettem szert és szakmai hivatásom iránti lelkesedésem továbbra sem csökkent. Szívesen foglalkozom emberekkel, és segítem őket a megfelelő száj-, és fogápolási tudás megalapozásában, valamint munkám részeként mindenkit személyre szabott higiéniai tanácsokkal látok el.

Vezető asszisztensként fontos számomra a tiszta, rendezett és a kellemes munkakörnyezet kialakítása és megtartása.

Főbb szakterületeim: Fogkőeltávolítás, Polírozás, Fogfehérítés, Profeszionális szájhigiéniai instruálás és motiválás.

Bővített fokozatú sugárvédelmi vizsgával rendelkezem, mely alapfeltétel a fogászati röntgengépek kezeléséhez.

Sauerwein Beáta vezető asszisztens, dentálhigiénikus

Annak érdekében, hogy látogatásod szuper gyors és hatékony legyen, megpróbáljuk pontosan ütemezni fogorvosaink és higiénikusaink menetrendjét. Csapatunk minden tagja professzionális munkát végez az adott területén. Bízunk benne, hogy bárkihez is kerülsz, elégedett leszel. Ha van egy konkrét fogorvos vagy higiénikus, akit meg akarsz látogatni, hívj minket a +36 20 499 9900 telefonszámon, és mi gondoskodunk róla, hogy Neked is megfelelő időpontot találjunk.

Teljes körű szolgáltatást nyújtó Budapesti fogorvosi stúdiónk számos megelőző, helyreállító és kozmetikai fogászati szolgáltatást kínál.

A tőlünk 30 méterre levő Corvin pláza parokolójában kényelmesen találsz helyet, ahol 1 óra díjmentes.

Készpénzzel, illetve bankkártyával is.

Az alábbi egészségpénztári kártyáddal is fizethetsz:

OTP, Prémium, MedicinaTEMPO, MKB-Pannonia, Allianz Hungária, Dimenzió, Generali, Izys, Vasutas, Vitamin, Életút Egészség- és Önsegélyező Pénztár; Herendi Porcelánmanufaktúra Rt., Új Pillér, Danubius Gyógyüdülők Egészségpénztára, Aranykor Országos Önkéntes Egészségpénztár, AXA Önkéntes Egészségpénztár, Patika Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Bizonyos kezeléseket OTP-, MKB- és K&H SZÉP kártyáddal is fizetheted.

smileterminal elerhetoseg