Csapatunk

Image

Rőth Gergely
fogtechnikai laborvezető

Bemutatkozás

Sok éves tapasztalattal és magasfokú szakértelemmel vállalok felelősséget a tökéletes protetikai kivitelezésért.

Laborom a legmodernebb digitális eszközökkel van felszerelve, melyekkel tökéletes pontossággal készítjük el fogpótlásodat legyen szó részleges vagy teljes foghiányról.

Digitális lenyomatvétel után CAD-CAM technológiával, tehát számítógépes tervezéssel, majd 3D nyomtatóval készített mintákra készülnek a rögzített fogpótlások (mint csapok, betétek, héjak, koronák, hidak…) függetlenül attól, hogy saját fogra vagy implantátumra készül a mű.

Anyaghasználatunkat 100%-ban biokompatibilitás jellemzi.

Az átlátszó sínes fogszabályozó készülékeket az arra specializálódott labor végzi.

Rőth Gergely laborvezető

Annak érdekében, hogy látogatásod szuper gyors és hatékony legyen, megpróbáljuk pontosan ütemezni fogorvosaink és higiénikusaink menetrendjét. Csapatunk minden tagja professzionális munkát végez az adott területén. Bízunk benne, hogy bárkihez is kerülsz, elégedett leszel. Ha van egy konkrét fogorvos vagy higiénikus, akit meg akarsz látogatni, hívj minket a +36 20 499 9900 telefonszámon, és mi gondoskodunk róla, hogy Neked is megfelelő időpontot találjunk.

Teljes körű szolgáltatást nyújtó Budapesti fogorvosi stúdiónk számos megelőző, helyreállító és kozmetikai fogászati szolgáltatást kínál.

A tőlünk 30 méterre levő Corvin pláza parokolójában kényelmesen találsz helyet, ahol 1 óra díjmentes.

Készpénzzel, illetve bankkártyával is.

Az alábbi egészségpénztári kártyáddal is fizethetsz:

OTP, Prémium, MedicinaTEMPO, MKB-Pannonia, Allianz Hungária, Dimenzió, Generali, Izys, Vasutas, Vitamin, Életút Egészség- és Önsegélyező Pénztár; Herendi Porcelánmanufaktúra Rt., Új Pillér, Danubius Gyógyüdülők Egészségpénztára, Aranykor Országos Önkéntes Egészségpénztár, AXA Önkéntes Egészségpénztár, Patika Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Bizonyos kezeléseket OTP-, MKB- és K&H SZÉP kártyáddal is fizetheted.

Image

1082 Budapest, Corvin sétány 1/D. 
Bejárat a Futó utca 44. felől

NYITVATARTÁS


Hétfő péntekig: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: zárva

Image
hu.jpg
de.jpg
en.jpg
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése céljából.