Szikrázóan fehér fogak? Lehetséges!

Sokan nem csak fogproblémáik vagy hiányos fogazatuk miatt kénytelenek takargatni a mosolyukat, hanem egyszerűen azért, mert nem olyan fehérek a fogaik, mint szeretnék.

Szerencsére a legmodernebb, LED-es fogfehérítési eljárások alkalmazásával ma már bárkinek gyorsan fehérebbé varázsolható a fogsora, azonban a tökéletes végeredményért fontos megfogadni néhány tanácsot. Lássuk, mire figyeljünk oda a kezelés után!

Otthoni vagy rendelői fogfehérítés?

A fogfehérítés kapcsán mindenekelőtt fontos tisztázni, hogy miben rejlik az eljárás sikeressége. Ugyan léteznek otthoni fogfehérítő módszerek és készítmények, ám a nem ellenőrzött keretek között történő fogfehérítéssel sajnos árthatunk fogainknak és ínyünk egészségének.

A legtöbb otthoni készítmény szárítja az ínyt, ezáltal begyulladhat, majd a gyulladás területét kevésbé merjük tisztítani, így még tovább rontva a helyzeten. Fogaink is érzékenyebbé válhatnak a fogfehérítők maró hatása miatt. Ugyanakkor tudni érdemes, hogy az igazán hatásos eredmény érdekében, még napi 2-3 óra használat mellett is hosszú hetekig eltarthat az otthoni kezelés.

Ha azonnali és hosszan tartó megoldást keres, érdemes klinikai tesztekkel igazolt rendelői fogfehérítést választani. A LED-lámpás fogfehérítés gyorsan eltűnteti a fogakon levő sárgás-barnás elszíneződéseket, és akár több árnyalatot is világosíthat a fogak színén mindössze egy óra alatt.

Rendelőnk csak bizonyos esetekben ajánlja az otthoni fogfehérítést, azt legtöbbször kiegészítő kezelés részeként végezzük.

Hogyan őrizzük meg fogaink világos színét?

A fogfehérítést legtöbb esetben fogkőeltávolítás előzi meg, ami által a szokásosnál érzékenyebbé válhat a fog. Éppen ezért kímélni kell fogainkat. A fogfehérítést követő hetekben feltétlenül kerüljük a savas és színes (paprikás, céklás) ételek fogyasztását, valamint a kávét, a szénsavas üdítőitalokat és természetesen a dohányzást is. Érdemes A, E, D, C vitaminokkal, valamint kalcium- és fluoridtartalmú fogkrém használatával elősegíteni a zománc regenerálódását.

Mindemellett a hosszan tartó eredmény érdekében évente kétszer javasolt a fogkövet eltávolítatni, amely kezelés után fog- és szájápolási tanácsadással segítenek az erre szakosodott kollégáink.

Tartós és gyors megoldást keres? Válassza a Smile Terminal csapatát: fogfehérítés Budapesten!

Annak érdekében, hogy látogatásod szuper gyors és hatékony legyen, megpróbáljuk pontosan ütemezni fogorvosaink és higiénikusaink menetrendjét. Csapatunk minden tagja professzionális munkát végez az adott területén. Bízunk benne, hogy bárkihez is kerülsz, elégedett leszel. Ha van egy konkrét fogorvos vagy higiénikus, akit meg akarsz látogatni, hívj minket a +36 20 499 9900 telefonszámon, és mi gondoskodunk róla, hogy Neked is megfelelő időpontot találjunk.

Teljes körű szolgáltatást nyújtó Budapesti fogorvosi stúdiónk számos megelőző, helyreállító és kozmetikai fogászati szolgáltatást kínál.

A tőlünk 30 méterre levő Corvin pláza parokolójában kényelmesen találsz helyet, ahol 1 óra díjmentes.

Készpénzzel, illetve bankkártyával is.

Az alábbi egészségpénztári kártyáddal is fizethetsz:

OTP, Prémium, MedicinaTEMPO, MKB-Pannonia, Allianz Hungária, Dimenzió, Generali, Izys, Vasutas, Vitamin, Életút Egészség- és Önsegélyező Pénztár; Herendi Porcelánmanufaktúra Rt., Új Pillér, Danubius Gyógyüdülők Egészségpénztára, Aranykor Országos Önkéntes Egészségpénztár, AXA Önkéntes Egészségpénztár, Patika Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Bizonyos kezeléseket OTP-, MKB- és K&H SZÉP kártyáddal is fizetheted.

Image

1082 Budapest, Corvin sétány 1/D. 
Bejárat a Futó utca 44. felől

NYITVATARTÁS


Hétfő péntekig: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: zárva

Image
hu.jpg
de.jpg
en.jpg
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése céljából.