Kinek melyik műfogsor lehet ideális?

A fogpótlás mindenki számára az egyik legérzékenyebb, legnagyobb körültekintést igénylő téma, hiszen mindig mindenki a legszebb mosolyát szeretné mutatni. Attól függően azonban, hogy mekkora foghiányról van szó vagy éppen mennyit bír el az ember pénztárcája, több lehetőség közül is választhatunk.

Miért fontos a fogpótlás?

A hiányzó fogak pótlása esztétikai és funkcionális szempontból is rendkívül fontos. A hiányos fogazat mindenki számára azonnal feltűnik, így rombolja az ember önbizalmát, emellett – amennyiben túl sok fog hiányzik – bizonyos ételek fogyasztása nehézségekbe ütközhet, illetve akár a dentális hangok képzése sem lesz megfelelő.

Az esztétikus fogpótlás megoldására ma már számos kiváló megoldás létezik, kezdve a hagyományos műfogsorokkal, a rugalmas műfogsorokon és a rögzített fémlemezes megoldásokon át egészen a modern implantátumokig. Lássuk az egyes műfogsorok és fogművek előnyeit!

Hagyományos műfogsor

Amennyiben a teljes fogazat pótlására szeretnénk költséghatékony és tartós megoldást, még mindig a hagyományos műfogsorok a legnépszerűbbek. Ezek a teljes fogsorok könnyen kivehetők és tisztíthatók, valamint a jó minőségű, az ember szájának ergonómiai tulajdonságait követő termékek kényelmesen viselhetők. Tudni kell ugyanakkor, hogy a ki- és behelyezés napi rutint igényel, és mivel nincs rögzítve, a fogsor időnként félrecsúszhat.

Rugalmas fogsor

A rugalmas fogsorokat kifejezetten a páciens kényelme miatt fejlesztették ki. Ezek a fogsorok a hagyományos fogsorok kemény kivitelével szemben hajlékonyan igazodnak a százhoz, így hosszú távon sem kell attól tartani, hogy megrongálódik. A rugalmas fogsorok stabilak, antiallergének, könnyűek, nem csúsznak el evés közben, és a lehetőségekhez képest természetes érzetet biztosítanak.

Fogpótlás implantátummal

A kivehető műfogsorok legnagyobb hátránya, hogy idővel instabillá, így kényelmetlenné válhatnak – és különösen igaz ez akkor, ha nem elegendő elégséges fog használható a műfogsor rögzítésére. Ha a fogsor nagy része hiányos, kiváló megoldást jelenthetnek az implantátumok, amelyeket elegendő lehet csupán kettő vagy négy rögzítési ponton felerősíteni. Az idősebb páciensek esetén – akiknél előfordulhat, hogy nincs elegendő csontkínálata a klasszikus implantátumok beültetéséhez – mini implantátumokkal küszöbölhetők ki az instabil műfogsorok okozta kellemetlenségek.

Annak érdekében, hogy látogatásod szuper gyors és hatékony legyen, megpróbáljuk pontosan ütemezni fogorvosaink és higiénikusaink menetrendjét. Csapatunk minden tagja professzionális munkát végez az adott területén. Bízunk benne, hogy bárkihez is kerülsz, elégedett leszel. Ha van egy konkrét fogorvos vagy higiénikus, akit meg akarsz látogatni, hívj minket a +36 20 499 9900 telefonszámon, és mi gondoskodunk róla, hogy Neked is megfelelő időpontot találjunk.

Teljes körű szolgáltatást nyújtó Budapesti fogorvosi stúdiónk számos megelőző, helyreállító és kozmetikai fogászati szolgáltatást kínál.

A tőlünk 30 méterre levő Corvin pláza parokolójában kényelmesen találsz helyet, ahol 1 óra díjmentes.

Készpénzzel, illetve bankkártyával is.

Az alábbi egészségpénztári kártyáddal is fizethetsz:

OTP, Prémium, MedicinaTEMPO, MKB-Pannonia, Allianz Hungária, Dimenzió, Generali, Izys, Vasutas, Vitamin, Életút Egészség- és Önsegélyező Pénztár; Herendi Porcelánmanufaktúra Rt., Új Pillér, Danubius Gyógyüdülők Egészségpénztára, Aranykor Országos Önkéntes Egészségpénztár, AXA Önkéntes Egészségpénztár, Patika Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Bizonyos kezeléseket OTP-, MKB- és K&H SZÉP kártyáddal is fizetheted.

Image

1082 Budapest, Corvin sétány 1/D. 
Bejárat a Futó utca 44. felől

NYITVATARTÁS


Hétfő péntekig: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: zárva

Image
hu.jpg
de.jpg
en.jpg
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése céljából.