Fogszabályozás Budapesten a tökéletes mosolyért

A fogszabályozás a leghosszabban tartó fogászati kezelés, ugyanakkor a megfelelő fogszabályzó készülék kiválasztásával és az előírások türelmes betartásával a leglátványosabb esztétikai eredmény érhető el vele. Különböző harapási rendellenességek, fogtorlódás és foghiány következményeképpen vagy akár egyetlen fog helyreállítása miatt is szükség lehet fogszabályozásra. Lássuk, mit is jelent mindez a gyakorlatban!

A fogszabályozásról röviden

Nagyon ritka, hogy valaki tökéletes fogazattal rendelkezik. Kisebb-nagyobb szabálytalanság mindenkinél előfordul, ami adódhat fogváltás során kialakuló devianciákból (túl hamar vagy túl későn előtörő maradandó fogaknak esetén), némely esetben a rossz és hosszantartó cumizás és a nyelvlökéses nyelés következményeként, valamint lehet genetikai örökletesség és balesetből adódó jelenség is.

Fontos feltárni a hátteret, mivel bizonyos esetekben ez nagy esztétikai hátrányt, különböző fogbetegségekre való fokozott hajlamosságot vagy akár beszédhibát is eredményezhet, ezért fontos, hogy a megfelelő fogszabályozó kezelést alkalmazzuk. Ha észrevétlen megoldást szeretnénk, az éjszakai fogszabályzók mellett a legtöbb esetben alkalmazhatjuk a már nálunk is elérhető átlátszó sínes fogszabályozókat, viszont sajnos vannak olyan esetek, amikor kizárólag rögzített fogszabályzó készülékkel vagy műtéti beavatkozással lehet az eltérést korrigálni.

A megfelelő készülék kiválasztása után a fogakat megfelelő pozícióba mozgatjuk, így akár rövid időn belül tökéletesen szabályos fogsorunk lehet.

Fogszabályzás gyerekeknek és felnőtteknek

Ugyan érdemes a fogszabályozást még kamaszkorban „letudni”, de ha idősebb korban szánjuk rá magunkat, akkor sem vagyunk lemaradva, hiszen, ha megfelelő, stabil csontozattal rendelkezünk, akkor nyugdíjas korunkban is élhetünk ezzel a lehetőséggel.

A nálunk elérhető átlátszó sínes fogszabályozás mellet pedig nem kell aggódnia megjelenésén, hiszen tudjuk, hogy pácienseink számára az a legfontosabb, hogy a készülék észrevehetetlen legyen. Az átlátszó sínes fogszabályozás előnye még, hogy könnyű a használata, tisztíthatósága, és abszolút biokompatibilis (tehát a fémérzékenyek is használhatják.

Amennyiben hatékony megoldást keres, válassza szolgáltatásainkat: fogszabályozás Budapesten, kellemes környezetben.

Annak érdekében, hogy látogatásod szuper gyors és hatékony legyen, megpróbáljuk pontosan ütemezni fogorvosaink és higiénikusaink menetrendjét. Csapatunk minden tagja professzionális munkát végez az adott területén. Bízunk benne, hogy bárkihez is kerülsz, elégedett leszel. Ha van egy konkrét fogorvos vagy higiénikus, akit meg akarsz látogatni, hívj minket a +36 20 499 9900 telefonszámon, és mi gondoskodunk róla, hogy Neked is megfelelő időpontot találjunk.

Teljes körű szolgáltatást nyújtó Budapesti fogorvosi stúdiónk számos megelőző, helyreállító és kozmetikai fogászati szolgáltatást kínál.

A tőlünk 30 méterre levő Corvin pláza parokolójában kényelmesen találsz helyet, ahol 1 óra díjmentes.

Készpénzzel, illetve bankkártyával is.

Az alábbi egészségpénztári kártyáddal is fizethetsz:

OTP, Prémium, MedicinaTEMPO, MKB-Pannonia, Allianz Hungária, Dimenzió, Generali, Izys, Vasutas, Vitamin, Életút Egészség- és Önsegélyező Pénztár; Herendi Porcelánmanufaktúra Rt., Új Pillér, Danubius Gyógyüdülők Egészségpénztára, Aranykor Országos Önkéntes Egészségpénztár, AXA Önkéntes Egészségpénztár, Patika Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Bizonyos kezeléseket OTP-, MKB- és K&H SZÉP kártyáddal is fizetheted.

smileterminal elerhetoseg