Esztétikai fogászat – ahol a tökéletes mosoly születik

Egy esztétikailag hibátlan, tökéletes fogsor olyan, mint egy szép ékszer. Büszkeséggel, magabiztosan viselhetjük, miközben bezsebelhetjük érte az elismerő pillantásokat. De az esetek többségében nem magától értetődően lesz makulátlan a fogsorunk, csodás a mosolyunk.

A rendszeres fogkő-eltávolítás, a fogfehérítés, a fogszabályozás éppoly sarkalatos pontjai lehetnek a tökéletes mosoly megteremtésének, mint a minőségi, esztétikus fogtömések, a fémmentes fogpótlások, a porcelán héjak alkalmazása.

Fogelszíneződés professzionális eltávolítása

Az esztétikai fogászat többet jelent egy egyszerű korrekciónál, fogtömésnél. Tulajdonképpen egy összetett módja annak, hogy harmóniát teremtsünk a fogszín, a fogíny, a fogpótlások között úgy, hogy annak végeredménye pazar mosolyt eredményezzen. Egy precíz állapotfelmérést követően hozzáértő szakorvosok és fogtechnikusok szoros együttműködésében készítik el az apróbb vagy látványosabb esztétikai fogászati műveket.
A fogelszíneződés tényezője leggyakrabban a dohányzás, a különféle ételek és italok elfogyasztása, de genetikai tényezők miatt a kor is közrejátszhat abban, hogy egy idő után elszíneződnek a fogak.

Az ép és egészséges fogazat ne csak esztétikai kérdés legyen, hanem figyeljünk oda fogaink minőségi tisztítására, és évente jelenjünk meg egy szűrővizsgálaton is! Fogászatunkon a legkorszerűbb esztétikai fogászati kezeléseket veheted igénybe – élj a lehetőséggel!

Annak érdekében, hogy látogatásod szuper gyors és hatékony legyen, megpróbáljuk pontosan ütemezni fogorvosaink és higiénikusaink menetrendjét. Csapatunk minden tagja professzionális munkát végez az adott területén. Bízunk benne, hogy bárkihez is kerülsz, elégedett leszel. Ha van egy konkrét fogorvos vagy higiénikus, akit meg akarsz látogatni, hívj minket a +36 20 499 9900 telefonszámon, és mi gondoskodunk róla, hogy Neked is megfelelő időpontot találjunk.

Teljes körű szolgáltatást nyújtó Budapesti fogorvosi stúdiónk számos megelőző, helyreállító és kozmetikai fogászati szolgáltatást kínál.

A tőlünk 30 méterre levő Corvin pláza parokolójában kényelmesen találsz helyet, ahol 1 óra díjmentes.

Készpénzzel, illetve bankkártyával is.

Az alábbi egészségpénztári kártyáddal is fizethetsz:

OTP, Prémium, MedicinaTEMPO, MKB-Pannonia, Allianz Hungária, Dimenzió, Generali, Izys, Vasutas, Vitamin, Életút Egészség- és Önsegélyező Pénztár; Herendi Porcelánmanufaktúra Rt., Új Pillér, Danubius Gyógyüdülők Egészségpénztára, Aranykor Országos Önkéntes Egészségpénztár, AXA Önkéntes Egészségpénztár, Patika Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Bizonyos kezeléseket OTP-, MKB- és K&H SZÉP kártyáddal is fizetheted.

Image

1082 Budapest, Corvin sétány 1/D. 
Bejárat a Futó utca 44. felől

NYITVATARTÁS


Hétfő péntekig: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: zárva

Image
hu.jpg
de.jpg
en.jpg
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése céljából.