Cseréld amalgámtöméseidet esztétikus fogtömésre!

Ugyan az amalgámtömések hosszú évtizedeken át maximálisan megfeleltek a fogorvosok és pácienseik elvárásainak, ma már ez egy rendkívül elavult és kerülendő módszer a lyukas vagy szuvas fogak betömésére. Maga a tömőanyag – összetétele miatt – nem csak káros lehet az emberi szervezetre, de esztétikai szempontból is hagy maga után bőséggel kivetnivalót. Érdemes tehát régi, talán még az iskolai fogászaton kapott amalgámtöméseidet mielőbb esztétikus fogtömésekre cseréltetned.

A fog eredeti színével megegyező esztétikus tömés

A front- és rágófogakon egyaránt alkalmazható esztétikai fogtömések használatával tökéletesen visszaállítható a fogak eredeti színe és alakja. A fogszínű tömőanyag nem csak egyszerűen fehér, hanem olyan árnyalatúra keverhető, amilyen a kezelendő fog alapszíne is. Nagy precizitással, rétegenként kerül az adott fogra, majd speciális UV-lámpa segítségével kötteti meg a szakember a tömőanyagot; így lesz igazán élethű és hosszú élettartamú az esztétikus fogtömés.

A fogszuvasodás gyors beavatkozást kíván

Kisebb-nagyobb szuvasodással gyakorta keresnek meg minket pácienseink. Habár a rendszeres szűrővizsgálatokkal nagyban kiküszöbölhető, hogy komolyabb problémát okozzon egy szuvas fog, érdemes mégis gyorsan cselekedni már a legkisebb szuvasodás megjelenésénél is. Kiterjedt szuvasodás esetén onlay, vagyis ragasztott esztétikus fogtömés javasolt. Esztétikai fogászatunkon gyors és professzionális ellátásban lehet részed – ne késlekedj, jelentkezz be mielőbb!

Annak érdekében, hogy látogatásod szuper gyors és hatékony legyen, megpróbáljuk pontosan ütemezni fogorvosaink és higiénikusaink menetrendjét. Csapatunk minden tagja professzionális munkát végez az adott területén. Bízunk benne, hogy bárkihez is kerülsz, elégedett leszel. Ha van egy konkrét fogorvos vagy higiénikus, akit meg akarsz látogatni, hívj minket a +36 20 499 9900 telefonszámon, és mi gondoskodunk róla, hogy Neked is megfelelő időpontot találjunk.

Teljes körű szolgáltatást nyújtó Budapesti fogorvosi stúdiónk számos megelőző, helyreállító és kozmetikai fogászati szolgáltatást kínál.

A tőlünk 30 méterre levő Corvin pláza parokolójában kényelmesen találsz helyet, ahol 1 óra díjmentes.

Készpénzzel, illetve bankkártyával is.

Az alábbi egészségpénztári kártyáddal is fizethetsz:

OTP, Prémium, MedicinaTEMPO, MKB-Pannonia, Allianz Hungária, Dimenzió, Generali, Izys, Vasutas, Vitamin, Életút Egészség- és Önsegélyező Pénztár; Herendi Porcelánmanufaktúra Rt., Új Pillér, Danubius Gyógyüdülők Egészségpénztára, Aranykor Országos Önkéntes Egészségpénztár, AXA Önkéntes Egészségpénztár, Patika Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Bizonyos kezeléseket OTP-, MKB- és K&H SZÉP kártyáddal is fizetheted.

Image

1082 Budapest, Corvin sétány 1/D. 
Bejárat a Futó utca 44. felől

NYITVATARTÁS


Hétfő péntekig: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: zárva

Image
hu.jpg
de.jpg
en.jpg
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése céljából.