FOGFÁJÁS
ÉS ÍNYPROBLÉMÁK
ONLINE BEJELENTKEZÉS
 

Fogágy betegség
és érzékeny fogak kezelése


A fogágy gyulladás vagy ínygyulladás nagyon sok ember életét keseríti meg. Gyakran találkozunk olyan esetekkel, amikor a fogak szuvasodás mentesek, azonban a páciens sorra veszíti el fogait. A fogak elvesztéséhez vezető fogágy gyulladásért elsősorban az el nem távolított fogkő, genetikai hajlam, a nem megfelelő szájhigiénia, vagy ezen tényezők kombinációja felelős. A fogágybetegségek megelőzése és rendszeres kezelése ellenére előfordulhat, hogy a fogíny gyulladása mellett úgynevezett tasakok is kialakulnak az íny szélén. A már kialakult fogágygyulladás ilyenkor íny alatti tisztítással, azaz kürettálással kezelhető.

A fogászat egyik speciális ága, a parodontológia. A fogágybetegség a fogat körülvevő szövetek baktériumok okozta gyulladásos megbetegedés. Erre specializálódott fogorvos a parodontológus.

 

ONLINE BEJELENTKEZÉS

 • Fogínygyulladás
 • Fogágygyulladás veszélyei
 • Fogínysorvadás kezelése
 • Legfontosabb parodontológiai kezelések
 • Fognyaki érzékenység kialakulása
 • Fogkő nem csak a fog látható részein rakódik le – ha az íny elválik a fogtól, akkor már az íny alatti területeken is képződik. Rengeteg baktérium tapad hozzá, azok pedig állandó gyulladásban tartják az ínyt, majd a fogágyat.

  Fogínygyulladáskor az íny piros, vérezhet és duzzadt. Fogmosáskor erősebb nyomásra az magától is vérezhet. A folyamat romlásával úgynevezett korai fogágygyulladás alakulhat ki, ilyenkor a gyulladás már a mélyebb szövetekre is húzódhat.
  Az ínygyulladás fő oka, hogy a beteg nem tudja rendesen megtisztítani a fog és az íny határát:
  • vagy azért, mert nem mos elég gyakran fogat,
  • vagy pedig azért, mert a fogkefét nem használja elég hatékonyan.

 • Fogágygyulladáskor a fog körüli szövetek gyulladásba kerülnek. Legenyhébb fokozata az ínygyulladás, ami kezelés hiányában tovább terjedhet, és a fog akár ki is hullhat. A fogágygyulladásnak alapvetően két típusa van, ezek különböző okokra vezethetők vissza. Az egyik típus az enyhébb, lassan kialakuló krónikus fogágybetegség, a másik az agresszív fogágybetegség, amely fiatal korban már sok fogat, egész fogívet érint. Utóbbi a súlyosabb, de ritkábban fordul elő, komoly genetikai háttérrel bír.

 • A fogínysorvadás visszafordítása kitartást és türelmet kíván mind a páciens, mind a kezelőorvos részéről. Kölcsönös együttműködésük a sikeres kezelés kulcsa. Elengedhetetlen, hogy felderítsék betegség okait, és modern képalkotó technológiákkal (fogászati röntgen vagy 3D-s CBCT-felvétel) felmérjék, mennyire súlyos a helyzet. Ezt követi a fogak megtisztítása, vagyis az alapos fogkőeltávolítás. Ha már fogínysorvadás tapasztalható, akkor a lepedékben élő baktériumok behatoltak az íny alá és megkezdik a csontos fogágy felemésztését, ezért az íny alatti területet is meg kell tisztítani.

 • • Depurálás/ fogkőeltávolítás: A fogkőeltávolítás otthon nem lehetséges. Ezért ezt a rendelőben speciális kéziműszerek és ultrahangos készülék segítségével végezzük.
  • Zárt kürett: Helyi érzéstelenítés mellett a fog mellett lévő, úgynevezett parodontális tasakokat (ínytasak, mely fenntartja a gyulladást) speciális kéziműszerekkel letisztítjuk.
  • Nyitott kürett: A parodontális sebészeti beavatkozások egyike. Helyi érzéstelenítésben, miután az ínyen metszéseket ejtünk, direkt rálátás mellett tisztítjuk ki a parodontális tasakokat, majd varratok segítségével visszafektetjük az ínyt.
  • Sínezés: A mozgó fogak egymáshoz rögzítése. Ennek egyrészt az a célja, hogy segítsük a gyógyulást (ideiglenes sínek), másrészt pedig az, hogy a fogak további vándorlását megakadályozzuk (végleges sínezés). Ide tartoznak a fogszabályozó kezelés utáni retenciós sínek is, melyek megakadályozzák a fogak visszamozdulását a kezelés befejezése után.

 • Ennek a folyamatnak a hátterében általában nem egyetlen ok áll. A fognyaki érzékenységet kiválthatja helytelen fogtisztítási technika:
  • túl erős sörtéjű fogkefe, erős csiszoló anyagot tartalmazó fogkrém használata
  • éjszakai fogcsikorgatás,
  • savas ételek és italok fogyasztása is okozhatja.

  Fontos azonban tudni, hogy az ínyvisszahúzódás és ínysorvadás nem feltétlenül jár együtt az érzékeny fogak tünetegyüttesével.

SZÁJSEBÉSZET

IMPLANTÁCIÓ

A fog implantáció a foggyökér mesterséges pótlása, mely egy, az állkapocsba előre megtervezett pozícióba kerül. Erre kerül a fogpótlás, azaz a korona, a teljes híd vagy a kivehető fogsor.
A fogimplantátum titániumból készül, anyaga nem irritálja a környező szöveteket, biokompatibilis, ezáltal tökéletesen illeszkedik a csontszövethez. Ez utóbbi a csontosodás folyamata. Amennyiben nincs elegendő csontállománya, csontpótlásra arcüregemelésre (sinus lift) lehet szükség.

Pácienseink két típusú implantátum rendszer közül válaszhatnak:

Alpha Bio költséghatékony implantátumai már egy évtizede hazánkban is elérhetővé váltak. 2008-ban a cég a világ piacvezető implantátum gyártója a Nobel Biocare tulajdonába került. A Világminden táján jelen levő cég magas színvonalú fogászati megoldások fejlesztésével és létrehozásával foglalkozik. Több, mint 28 aktív éve alatt a cég innovatív termékek és szolgáltatások hosszú sorát fejlesztette ki, amelyek célja a páciensek magas életszínvonala és a lehető legjobb esztétikai megoldások elérhetővé tétele. Az Alpha-Bio. Implantátumai kényelmes megoldást biztosítanak, amellyel a lehető legközelebb kerülhet egy természetes fog érzetéhez.

Nobel Biocare implantátum
A Nobel Biocare által gyártott fogászati implantátum típusok tekintetében a vállalat piacvezető prémium kategóriáját tölti be. A Nobel Biocare svéd vállalat akkor készítette el az első implantátumot, amikor a fogbeültetés még igencsak gyerekcipőben járt. Fél évszázados kutatás és fejlesztéseredménye a most elérhető minőség, melyet ma már emberek milliói használnak világszerte.

 

ONLINE BEJELENTKEZÉS

 • A fogászati implantátum behelyezésének egészségügyi feltételei
 • Az implantáció menete
 • Műtét utáni teendők
 • A fogászati implantátumot kortól függetlenül bárkinek be lehet ültetni, (teljesen kifejlett állkapocsban), amennyiben megfelelő mennyiségű csontszövettel rendelkezik a páciens. A legtöbb egészséges ember, megfelelő szájhigiéniával alkalmas a fogászati implantációra.
  Befolyásoló körülmények, melyek akadályozhatják a fogimplantátum integrálódásának folyamatát:
  • Erős dohányzás: hátráltatja a gyógyulási folyamatot és fertőzésveszélyt idéz elő
  • Mértéktelen alkoholfogyasztás: az íny gyógyulási folyamatát akadályozza
  • Fogínysorvadás: a fogimplantáció előtt kezelni kell, mivel a súlyos ínysorvadás az állkapocs csontállományának ritkulásához vezethet
  • Legyengült immunrendszer: szteroidok, sugárkezelés, autoimmun betegség
  • Fogcsikorgatás esetén éjszakai fogsín használata javasolt, hogy a csikorgatás erejétől ne pattanjon le darab a porcelán koronából
  • Cukorbetegség: lelassítja a gyógyulási folyamatot, növeli a fertőzések és más komplikációk veszélyét.

 • Konzultáció és tervezés: Az első konzultáció során a fogorvos megvizsgálja a panoráma röntgen felvételt és konzultál a pácienssel. Ha a páciens általános egészsége és csontállománya megfelelőnek bizonyul a fogbeültetéshez, a fogorvos egy személyre szabott kezelési tervet készít. Az implantáció alap feltétele egy három dimenziós felvétel készítése ( CT felvétel ) , amely hozzá segít a pontos implantátum méret meghatározásához.
  Fogbeültetés: A teljesen fájdalommentes fogbeültetési folyamat során a implantátumot behelyezik az állkapocsba. A szájsebészeti beavatkozás szigorú protokoll alapján történik, majd a páciens a megfelelő tanácsokat és utasításokat betartva kivárja a gyógyulási időszakot. Amennyiben nincsen elegendő csontállomány a fogászati implantációhoz, egy speciális szájsebészeti műtét, a csontpótlás szükséges a hiányzó csontszövet pótlására.
  Gyógyulási idő: A fog implantációt követő 3-6 hónap (gyógyulási időszak) alatt a beültetett implantátum felszínére csontsejtek nőnek, az implantátum összenő az állkapocs csontozatával. Ez idő alatt nagyon fontos a gyógyszeres utógondozás és a tökéletes szájhigiénia betartása az utasítások szerint.
  Végleges fogsor kialakítása: Miután a gyógyulási időszak letelt, a implantátum(ok) felépítésére kerül a végleges fogsor. Számos fajtája van az implantátumokra kerülő fogpótlásoknak, az egyszerű megoldásoktól (különálló korona egy implantátumon vagy híd két fogimplantátumon) a teljes fogsorokig (teljes híd 4-6 implantátumon, All-on-4 , All-on-6 rögzített fogsor).
  Kontroll: A fogimplantátum és a ráépített fog hosszútávú sikere nem biztosítható a szájhigiéniai előírások gondos betartása nélkül. A protetikai beavatkozást követően a páciensnek legalább évente meg kell látogatnia fogorvosát a megfelelő szájhigiénia betartása és a fogimplantátum stabilitásának és használhatóságának fenntartása érdekében.

 • • Jegelni szükséges pár napon keresztül. -Így csökkenthető a műtét utáni duzzanat- A műtétet követően 10 perc hűtés, 10 perc pihenő váltogatva.
  • Szedd a felírt gyógyszereket. Ezek általában fájdalomcsillapítók és antibiotikumok lehetnek.
  • Lehetőség szerint ne étkezz amíg az érzéstelenítő hatása tart, mert megharaphatod ajkad, nyelved, vagy félrenyelhetsz.
  • A műtétet követően varratszedésig tarts tejmentes diétát (mert a tejben levő baktériumok súlyos gyulladást okozhatnak).
  • Ne piszkáld, ne öblögesd, ne szívogasd a foghúzási és az implantációs sebet, annak helyét és ne használjon szívószálat (a varratokkal zárt műtéti terület csak 2-3 nap után kezd összezáródni, ha szívogatja, azzal zavarja a seb gyógyulását).
  TILOS dohányozni és TILOS alkoholt fogyasztani! Nem ajánlott a dohányzás az implantálást követően, mert gátolja a csontosodást és az implantálás elvesztéséhez vezethet.
  • Amennyiben csontpótlás történt, igyekezz nyitott szájjal tüsszenteni és köhögni. Valamint TILOS orrot fújni!
  • Fordíts nagy figyelmet a szájhigiéniára , már az első este mosson fogat de a műtét helyét hagyja ki!
  • Néhány napig kerüld a fizikai megterhelést, illetve a szauna, gőz, kozmetikus , masszázs, szolárium, wellness használatát!
  • A seb szivároghat, kisebb vérzés jelentkezhet, azonban ha az súlyosabban fokozódik, azonnal keresd fel fogorvosod!
  • A műtét utáni napon jelenj meg kontroll vizsgálaton és kövesd fogorvosod utasításait!

Fogeltávolítás

A foghúzás az egyik legáltalánosabb szájsebészeti beavatkozás. Lehetőségeinkhez mérten fogorvosaink arra törekednek, hogy ameddig csak lehet, minden fogat megtartsanak és csak indokolt esetben kerüljön sor a fog eltávolítására. Ezt helyi érzéstelenítéssel a lehető legkíméletesebb módon igyekeznek megtenni.

Foghúzás utáni teendők
• Az orvos által behelyezett gézlapot tartsd a helyén a foghúzás után még legalább 30 percig
• Lehetőség szerint ne étkezz, amíg az érzéstelenítő hatása tart (mert megharaphatod az ajkad, nyelved, vagy félrenyelhetsz)
• A foghúzást követően legalább 7 napig tarts tejmentes diétát (mert a tejben levő baktériumok súlyos gyulladást okozhatnak)
• Ne piszkáld, ne öblögesd, ne szívogasd a foghúzási sebet, annak helyét és ne használj szívószálat (a foghúzás helyén kialakuló véralvadéknak fontos szerepe van a sebgyógyulásban, amennyiben a vérrög távozik üreg alakul ki a helyén)
• Foghúzást követően fordíts nagy figyelmet a szájhigiéniára, már aznap moss fogat
• A seb szivároghat, kisebb vérzés jelentkezhet, azonban ha az súlyosabban fokozódik, azonnal keresd fel fogorvosod!
• Tilos dohányozni! Tilos alkoholt fogyasztani!
• Néhány napig kerüld a fizikai megterhelést, illetve a szauna, gőz, kozmetikus, masszázs, szolárium, wellness használatát!

 

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Bölcsességfog
eltávolítás


Gyakran végezzük beteg fogak és foggyökerek eltávolítás, melyek között különös figyelmet kapnak a bölcsességfogak.

 

ONLINE BEJELENTKEZÉS

 • Pontosan milyen esetekben lehet szükség szájsebészeti beavatkozásra?
 • Mennyi idő alatt gyógyul meg a foghúzás helye?
 • Milyen tevékenységeket kerüljek a foghúzás után?
 • Mennyire fájdalmas a foghúzás?
 • A leggyakrabban foggyökerek vagy fogak eltávolítását végezzük, ezek között is külön figyelmet kapnak a bölcsességfogak.

 • Ez egyéntől eltérő lehet, illetve, hogy mely terület érintett. Általában 14 napon belül beforr az íny.

 • • Lehetőség szerint ne étkezzen, amíg az érzéstelenítő hatása tart (mert megharaphatja az ajkát, nyelvét, vagy félrenyelhet)
  • A foghúzást követően legalább 7 napig tartson tejmentes diétát (mert a tejben levő baktériumok súlyos gyulladást okozhatnak)
  • Semmi esetre se piszkálja a foghúzás területén létrejövő véralvadékot, mivel az segíti a gyors gyógyulást.
  • Fordítson nagy figyelmet a szájhigiéniára, már aznap mosson fogat.
  • Tilos dohányozni! Tilos alkoholt fogyasztani!
  • Néhány napig kerülje a fizikai megterhelést, illetve a szauna, használatát!

 • Érzéstelenítés nélkül nem húzunk fogat! Az érzéstelenítőt egy zsibbasztó-zselé előzi meg, ami által az injekció beadása is csak minimális kellemetlenséggel jár. Ezek után fogfájdalommal semmilyen esetben sem jár a beavatkozás!

Gyökérkezelés

Gyökérkezelés
Egy köztes megoldás, amelyhez abban az esetben fordulnak a fogorvosok, ha a fogbél szuvasodás vagy baleset következtében elhal.
A gyökérkezelés a fogeltávolítást megelőző utolsó lépés, amivel még meg lehet menteni az elhalt fogat. A gyulladt fog sok más szervi betegség forrása lehet: a fogak területéről az egész szervezet felé megindulhat gyulladásos folyamat, és okozhat fájdalmas, kellemetlen tüneteket. Ilyen például a hajhullás, bőrbetegségek, stb. Akkor is szükséges lehet a gyökérkezelés, ha a fog panaszmentes, ám olyan nagy kiterjedésű szuvasodás van benne, amely a fog tisztításakor eléri a fogbélkamrát.

A gyökérkezelés lépése

A kezelés a fog fertőzöttségétől függően egy vagy több ülésben, helyi érzéstelenítésben zajlik. A kezelés során a fog felszínét feltárják a régi tömést eltávolítva kell a gyulladt fog idegeit eltávolítani, a csatornákat tisztítani. Ha a fog fertőzött volt, akkor fertőtlenítő anyag (kálcium-hidroxid) kerül a csatornákba. Ideiglenes tömésre két kezelés között van szükség, így megakadályozható a fog szájüreg felüli tovább fertőzése.

Fontos tudnivalók:

 • • A gyökérkezelés alatt álló fogak könnyen törnek. Ha az ideiglenes tömés kiesik, kérjük mielőbb keresse fel kezelőorvosát, mert új ideiglenes tömést kell készíteni!
 • • A gyökértömést követően ritka esetben évekkel később a csúcs körül gyulladás ( góc ) alakulhat ki.
 • • Ha a gyökérkezelés során a csatorna nem megfelelően készíthető elő akkor a fog rezekciója vagy a fog eltávolítása jöhet szóba. Ennek eldöntése a páciens és a fogorvos közös feladata. Garancia csak abban az esetben kérhető, ha a gyökértömés helytelenül lett elkészítve vagy esetleg rejtett, kezeletlen csatorna okozza a panaszokat. A garancia csak a gyökértömés elkészítésére értendő.

 

ONLINE BEJELENTKEZÉS

 • Mikor szükséges a gyökérkezelés?
 • Van hátránya a gyökérkezelésnek?
 • Milyen problémát kezelnek gyökérkezeléssel?
 • Mekkora fájdalommal jár a kezelés?
 • Van még teendőm a gyökérkezelés után?
 • Mennyi időt vesz igénybe a kezelés?
 • Igaz, hogy a gyökérkezelt fog elszürkülhet?
 • • Amikor a szuvasodás elérte a dentincsatornát a fogbélben gyulladás alakul ki, ezáltal heves, éles fájdalommal jelentkezhet. Okozhatja szuvasodás, parodontológiai folyamatok, traumás harapás, kémiai szerek, fogászati beavatkozások (fogpótlások készítése alatt stb.).
  • A fájdalmat leginkább meleg étel-ital fogyasztása váltja ki, a hideg kicsit enyhíti. Sok esetben a fogbél elhalása fájdalom illetve tünetmentesen zajlik le. Jellemző tünete az éjszakai fájdalom.
  • Arcduzzanattal járó fogbél-elhalás esetén.
  • Inkorrekten gyökérkezelt fog újbóli kezelésekor.
  • Régi gyökérkezelt fogak csúcsi része körül kialakult gyulladás miatt.
  • Különböző parodontális (fogágy eredetű) folyamatok során a fertőzött ínytasakból, a gyökércsúcs felől befertőződött és ennek következtében begyulladt vagy elhalt fogak esetén.

 • Sajnos semmi sem tökéletes, így a gyökérkezelés sem. Hatására ugyanis elszíneződhet a kezelt fog. Korábban nagy mértékű szuvasodás és gyulladás hatására pedig gyengül a szerkezete. Az előbbire fogfehérítést, míg az utóbbira inlay, onlay, vagy korona felhelyezését javasolják fogorvosaink.

 • Fogszuvasodás vagy sérülés okozta fogbélgyulladást.

 • Minden esetben törekszünk a fájdalommentes kezelésre. Érzéstelenítés előtt zsibbasztó zselé segítségével elviselhetőbbé tesszük a további folyamatokat.

 • Célszerű a gyökérkezelt fogat/ fogakat megerősíteni gyökércsappal, illetve koronával mivel a gyökérkezelés után a fog szerkezete gyengül, elhal ez által törékennyé válik.

 • Nagyban függ, hogy a fog gyulladásban van-e (mert akkor antibiotikumos kezelés és gyógyszeres tömés kíséri a végleges tömést), valamint függ attól is, hogy az adott fognak hány gyökér csatornája van. Általában 2 kezelésre van szükség, de ez páciensenként eltérő lehet.

 • Igen, a gyökérkezelt fog elszíneződésének egyik leggyakoribb oka az elhaló szövetállomány. Valamint a gyökértömés, amellyel a gyökérkezelés után lezárják a fogat, festékanyagokat tartalmaz. Ezek a festékanyagok kioldódnak a tömésből, emiatt jelentkezik az elszíneződés, ez azonban nem befolyásolja a gyökértömés végeredményét.

Sinus lift (csontpótlás)

A csontmennyiség csökkenését okozhatják traumák, daganatok, ciszták, csontbetegségek, de akár foghiány is. A csontpótló műtét általában a mozgó, sorvadt fogak újbóli rögzítésére, illetve az implantátum beültetéshez szükséges csontágy kialakítására, vagy az implantátumot körülvevő csont megerősítésére használható

Hol található az arcüreg, és hogyan zajlik a műtét?
Az arcüreg, a felső állcsontban helyezkedik el, kitölti annak nagy részét. A sinus a kis és nagyőrlő fogak feletti területen helyezkedik el. Az őrlőfogak elvesztését követően a csontszövet sorvad, mivel az adott terület a fogak hiányában nem terhelődik.
A beavatkozáskor néhány milliméterrel megemeljük az arcüreg alsó nyálkahártyáját, az így keletkező rést pedig csontpótló anyaggal töltjük fel.

Mire figyeljünk a sinus lift (csont pótlási) kezelés után?
Mint minden sebészeti beavatkozásnál, így az arcüregemelés után is számolni kell gyógyulási idővel. A kezelt terület, duzzadt kissé fájdalmas lesz, azonban fájdalomcsillapító és antibiotikum szedésével pár nap alatt gyógyulásnak indul, és ezek mellett ugyan úgy élheted a megszokott életed. Fontos viszont kerülnie az orrfújást és a tüsszentést. Ezek ugyanis elmozdíthatják a csontpótló anyagot, vagy akár fel is szakíthatják a beavatkozás közben keletkezett sebet. A szájsebészeti kezelést követő napokban előfordulhat még szájüregi vérzés, valamint orrvérzés is.
Az arcüregemelést követő második napon szájsebészeink behívnak Téged kontrollra, ahol megvizsgálják az érintett területet, ellenőrzik, hogy minden a számításoknak megfelelően történt.
A gyógyulási idő átlagosan fél év, ez után kerülhet sor az implantátum beültetésre. Azonban vannak olyan esetek amikor az arcüreg emelés illetve az implantáció is történhet egy időben.

 

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Gyökércsúcs resectio

A gyökércsúcs resectio a fog megtartásának egyik módja. A műtét során a gyökér-tömött fog fertőzött gyökércsúcsi részét a fogorvos eltávolítja, majd megtisztítja a közvetlen környezetét. A beavatkozás csak gyökérkezelt fogak esetén alkalmazható. A beavatkozást követően az érintett terület kissé feldagadhat, ez természetes reakció a szervezet részéről. 1-2 nap pihenés indokolt lehet ilyen esetekben. Ezenkívül nagyon fontos a fokozott szájhigiénia, ügyelj arra, hogy a szokásosnál is többet moss fogat.

Hogyan tudom elkerülni a műtétet?
Amennyiben a gyökérkezelés steril körülmények között zajlik, a gyökértömés a szakma szabályainak teljes mértékben megfelel, a panaszok egyértelműen szűnnek, valamint a kontroll röntgen felvételeken az elváltozás csökken, úgy nincs szükség műtétre.

Mennyibe kerül a kezelés?
Kezelés összegét az Árlista menüpontban találod.

Fájdalmas a beavatkozás?
Fogorvosunk törekszik a lehető legkevesebb kellemetklenséggel ellátni Téged. Az érzéstelenítő injekció előtt zsibbasztó zselével kenjük be az injekció helyét, ezzel minimálisra csökkentjük az érzéstelenítő okozta fájdalmat. További fájdalmat nem érez a kedves páciensünk.

 

ONLINE BEJELENTKEZÉS

 • Hogyan foglaljak időpontot?
 • Milyen fogászati szolgáltatásokat kérhetek?
 • Hol tudok egyszerűen parkolni?
 • Mivel fizethetek?
 • Hogyan foglaljak időpontot?


  Annak érdekében, hogy látogatásod szuper gyors és hatékony legyen, megpróbáljuk pontosan ütemezni fogorvosaink és higiénikusaink menetrendjét. Csapatunk minden tagja professzionális munkát végez az adott területén. Bízunk benne, hogy bárkihez is kerülsz, elégedett leszel. Ha van egy konkrét fogorvos vagy higiénikus, akit meg akarsz látogatni, hívj minket a +36 20 499 9900 telefonszámon, és mi gondoskodunk róla, hogy Neked is megfelelő időpontot találjunk.

   

 • Milyen fogászati szolgáltatásokat kérhetek?


  Teljes körű szolgáltatást nyújtó Budapesti fogorvosi stúdiónk számos megelőző, helyreállító és kozmetikai fogászati szolgáltatást kínál.

 • Hol tudok egyszerűen parkolni?


  A tőlünk 30 méterre levő Corvin pláza parokolójában kényelmesen találsz helyet, ahol 1 óra díjmentes.

 • Mivel fizethetek?


  Készpénzzel, illetve bankkártyával is.

  Az alábbi egészségpénztári kártyáddal is fizethetsz:

  OTP, Prémium, MedicinaTEMPO, MKB-Pannonia, Allianz Hungária, Dimenzió, Generali, Izys, Vasutas, Vitamin, Életút Egészség- és Önsegélyező Pénztár; Herendi Porcelánmanufaktúra Rt., Új Pillér, Danubius Gyógyüdülők Egészségpénztára, Aranykor Országos Önkéntes Egészségpénztár, AXA Önkéntes Egészségpénztár, Patika Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

  Bizonyos kezeléseket OTP-, MKB- és K&H SZÉP kártyáddal is fizetheted.

   

smileterminal elerhetoseg