Fogkő eltávolítás

Image

Ultrahangos fogkőeltávolítás

Fogkő eltávolítása ultrahang frekvenciával

A fogak elvesztéséhez vezető, valamint a fogágy betegségeinek egyik leggyakoribb kiváltó tényezője a fogkő. Ezért nagyon fontos annak rendszeres eltávolítása.

A fogkő-eltávolítás (depurálás) során ultrahang frekvenciás rezgések segítségével eltávolítjuk a lepedéket, fogkövet és egyéb lerakódásokat. A fogkő újraképződésének ideje a táplálkozási szokásoktól, a nyál összetételétől és legfőképpen a szájhigiénétől függ, de ajánlatos évente legalább kétszer ellenőriztetnünk.

ultrahangos fogkő-eltávolítás
fogkő eltávolítás akció

Gyakori kérdések az ultrahangos fogkő-eltávolítás kapcsán

Kattints a Téged érdeklő kérdés címére a válasz megtekintéséhez!

Mennyi időt vesz igénybe az ultrahangos fogkőeltávolítás?

Az érintett fogterület nagyságától, illetve a fogkő mértékétől függ. Ideális esetben akár egy kezelés alkalmával is sikeres lehet az ultrahangos fogkő-eltávolítás. Állcsontonként 15-20 perc szükséges a kívánt eredmény elérése érdekében.

Annak érdekében, hogy látogatásod szuper gyors és hatékony legyen, megpróbáljuk pontosan ütemezni fogorvosaink és higiénikusaink menetrendjét. Csapatunk minden tagja professzionális munkát végez az adott területén. Bízunk benne, hogy bárkihez is kerülsz, elégedett leszel. Ha van egy konkrét fogorvos vagy higiénikus, akit meg akarsz látogatni, hívj minket a +36 20 499 9900 telefonszámon, és mi gondoskodunk róla, hogy Neked is megfelelő időpontot találjunk.

Teljes körű szolgáltatást nyújtó Budapesti fogorvosi stúdiónk számos megelőző, helyreállító és kozmetikai fogászati szolgáltatást kínál.

A tőlünk 30 méterre levő Corvin pláza parokolójában kényelmesen találsz helyet, ahol 1 óra díjmentes.

Készpénzzel, illetve bankkártyával is.

Az alábbi egészségpénztári kártyáddal is fizethetsz:

OTP, Prémium, MedicinaTEMPO, MKB-Pannonia, Allianz Hungária, Dimenzió, Generali, Izys, Vasutas, Vitamin, Életút Egészség- és Önsegélyező Pénztár; Herendi Porcelánmanufaktúra Rt., Új Pillér, Danubius Gyógyüdülők Egészségpénztára, Aranykor Országos Önkéntes Egészségpénztár, AXA Önkéntes Egészségpénztár, Patika Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Bizonyos kezeléseket OTP-, MKB- és K&H SZÉP kártyáddal is fizetheted.

Image

1082 Budapest, Corvin sétány 1/D. 
Bejárat a Futó utca 44. felől

NYITVATARTÁS


Hétfő péntekig: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: zárva

Image
hu.jpg
de.jpg
en.jpg
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése céljából.