jQuery(document).ready(function($){'use strict'; if('hide' === 'hide') { $( '#sppb-addon-1618848941335' + ' .sppb-addon-accordion .sppb-panel-heading').removeClass('active'); } else { $( '#sppb-addon-1618848941335' + ' .sppb-addon-accordion .sppb-panel-heading').addClass('active'); } $( '#sppb-addon-1618848941335' + ' .sppb-addon-accordion .sppb-panel-collapse').hide(); });

FOGHÉJAK

Foghéjak, porcelán héjak

Porcelán héj

A porcelánhéjak, a fogtechnika által egyénre készített vékony rétegek, amelyeket a fogorvos a fogakra ragaszt. Szabálytan formájú, elkopott, letöredezett vagy elszíneződött fogak esztétikája és funkcionális korrekciójára a lehető legalkalmasabb megoldást nyújt a héj.

A porcelán héjak nagy előnye, hogy foganyag veszteség nélkül, vagy minimális foganyag veszteséggel (egy speciális anyaggal történő ecseteléssel, érdesítéssel) elkészíthetőek.

A porcelán foghéj hasonlít egy fél koronához, azonban attól lényegesen vékonyabb!

foghéjak, porcelán héjak

Gyakori kérdések a foghéjak kapcsán

Kattints a Téged érdeklő kérdés címére a válasz megtekintéséhez!

Mi a foghéj?

A foghéj egy vékony porcelán lapocska, ami illeszkedik a fog elülső felszínéhez. A porcelán héj fogtechnikai laborban készül, ezért előzetesen kialakítjuk a héj helyét. Ez azt jelenti, hogy a fog felszínét picit felérdesítjük és nyálmentesítjük, ami teljesen fájdalommentes, mert helyi érzéstelenítést alkalmazunk.

Annak érdekében, hogy látogatásod szuper gyors és hatékony legyen, megpróbáljuk pontosan ütemezni fogorvosaink és higiénikusaink menetrendjét. Csapatunk minden tagja professzionális munkát végez az adott területén. Bízunk benne, hogy bárkihez is kerülsz, elégedett leszel. Ha van egy konkrét fogorvos vagy higiénikus, akit meg akarsz látogatni, hívj minket a +36 20 499 9900 telefonszámon, és mi gondoskodunk róla, hogy Neked is megfelelő időpontot találjunk.

Teljes körű szolgáltatást nyújtó Budapesti fogorvosi stúdiónk számos megelőző, helyreállító és kozmetikai fogászati szolgáltatást kínál.

A tőlünk 30 méterre levő Corvin pláza parokolójában kényelmesen találsz helyet, ahol 1 óra díjmentes.

Készpénzzel, illetve bankkártyával is.

Az alábbi egészségpénztári kártyáddal is fizethetsz:

OTP, Prémium, MedicinaTEMPO, MKB-Pannonia, Allianz Hungária, Dimenzió, Generali, Izys, Vasutas, Vitamin, Életút Egészség- és Önsegélyező Pénztár; Herendi Porcelánmanufaktúra Rt., Új Pillér, Danubius Gyógyüdülők Egészségpénztára, Aranykor Országos Önkéntes Egészségpénztár, AXA Önkéntes Egészségpénztár, Patika Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Bizonyos kezeléseket OTP-, MKB- és K&H SZÉP kártyáddal is fizetheted.

smileterminal elerhetoseg
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése céljából.