jQuery(document).ready(function($){'use strict'; if('hide' === 'hide') { $( '#sppb-addon-1618848941335' + ' .sppb-addon-accordion .sppb-panel-heading').removeClass('active'); } else { $( '#sppb-addon-1618848941335' + ' .sppb-addon-accordion .sppb-panel-heading').addClass('active'); } $( '#sppb-addon-1618848941335' + ' .sppb-addon-accordion .sppb-panel-collapse').hide(); });

FOGPOLÍROZÁS

Fogpolírozás airflow-val

Fogak polírozása

Gyakran a fogkő eltávolítást, a fogak felszíneinek simára polírozása követi. A fogak polírozása során finom sörtéjű kefével és speciális polírozó pasztával simára polírozzuk a fogakat. Az így létrejött sima felületen nehezebben tapad meg a lepedék, melyből a fogkő képződik.

Airflow alkalmazása

A nehezen hozzáférhető helyeken, a fogközökben airflow (porfúvó) polírozó készüléket használunk. A készülék apró szemcséjű porszemcséket fúj nagy nyomással a fog felszínre, így távolítva el az apró lerakódásokat. Ez a készülék alkalmas a dohányzás, erős teázás, kávézás okozta elszíneződések eltávolítására is.

A tökéletes tömések és fogpótlások feltétele a jó szájhigiénia és az egészséges fogíny. Ezért szükséges a fogászati kezelések megkezdése előtt a fogak felszínén az alapos tisztítás, ami az íny alatt lévő fogkő és lepedék eltávolításából, valamint a fogak felszínének polírozásából áll. A polírozás után a fogak felszíne több árnyalatot is világosodhat, ami szép és esztétikus mosolyt eredményez.

fogpolírozás

Gyakori kérdések a fogpolírozás kapcsán

Kattints a Téged érdeklő kérdés címére a válasz megtekintéséhez!

Miért válaszd az Airflow fogpolírozást?

Ez az eljárás az eddigi leggyengédebb és leggyorsabb fogpolírozási technika. Az Airflow polírozás fájdalommentes, gyors tisztítási módszer. Mivel ez a módszer nem igényel hőt vagy a fogak rezgetését, az Airflow polírozás ideális azok számára, akiknek érzékenyebb a foga az átlagnál.

Annak érdekében, hogy látogatásod szuper gyors és hatékony legyen, megpróbáljuk pontosan ütemezni fogorvosaink és higiénikusaink menetrendjét. Csapatunk minden tagja professzionális munkát végez az adott területén. Bízunk benne, hogy bárkihez is kerülsz, elégedett leszel. Ha van egy konkrét fogorvos vagy higiénikus, akit meg akarsz látogatni, hívj minket a +36 20 499 9900 telefonszámon, és mi gondoskodunk róla, hogy Neked is megfelelő időpontot találjunk.

Teljes körű szolgáltatást nyújtó Budapesti fogorvosi stúdiónk számos megelőző, helyreállító és kozmetikai fogászati szolgáltatást kínál.

A tőlünk 30 méterre levő Corvin pláza parokolójában kényelmesen találsz helyet, ahol 1 óra díjmentes.

Készpénzzel, illetve bankkártyával is.

Az alábbi egészségpénztári kártyáddal is fizethetsz:

OTP, Prémium, MedicinaTEMPO, MKB-Pannonia, Allianz Hungária, Dimenzió, Generali, Izys, Vasutas, Vitamin, Életút Egészség- és Önsegélyező Pénztár; Herendi Porcelánmanufaktúra Rt., Új Pillér, Danubius Gyógyüdülők Egészségpénztára, Aranykor Országos Önkéntes Egészségpénztár, AXA Önkéntes Egészségpénztár, Patika Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Bizonyos kezeléseket OTP-, MKB- és K&H SZÉP kártyáddal is fizetheted.

smileterminal elerhetoseg
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése céljából.