window.addEventListener("load", function(){ var load_screen = document.getElementById("load_screen"); document.body.removeChild(load_screen); });

Dr. Yosef Markosz fogorvos

Dr. Yosef Markosz
fogorvos

Bemutatkozás

A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán diplomáztam, tanulmányaimat azóta Budapesten, a Semmelweis Egyetemen folytatom.

Fő érdeklődési területem a fogszabályozás, egyrészt a komplex szakmai kihívásai miatt, másrészt a saját élményeimből kifolyólag. Nyitott vagyok a technológiai újításokra, valamint fontosnak tartom saját magam és a csapat folyamatos szakmai fejlődését.

Elengedhetetlen számomra, hogy pácienseimet bevonjam a kezelésekbe, és minden lépést folyamatosan, nyugodt környezetben tudassak velük.

Beszélt nyelvek: magyar, angol

Dr. Yosef Markosz fogszakorvos

Annak érdekében, hogy látogatásod szuper gyors és hatékony legyen, megpróbáljuk pontosan ütemezni fogorvosaink és higiénikusaink menetrendjét. Csapatunk minden tagja professzionális munkát végez az adott területén. Bízunk benne, hogy bárkihez is kerülsz, elégedett leszel. Ha van egy konkrét fogorvos vagy higiénikus, akit meg akarsz látogatni, hívj minket a +36 20 499 9900 telefonszámon, és mi gondoskodunk róla, hogy Neked is megfelelő időpontot találjunk.

Teljes körű szolgáltatást nyújtó Budapesti fogorvosi stúdiónk számos megelőző, helyreállító és kozmetikai fogászati szolgáltatást kínál.

A tőlünk 30 méterre levő Corvin pláza parokolójában kényelmesen találsz helyet, ahol 1 óra díjmentes.

Készpénzzel, illetve bankkártyával is.

Az alábbi egészségpénztári kártyáddal is fizethetsz:

OTP, Prémium, MedicinaTEMPO, MKB-Pannonia, Allianz Hungária, Dimenzió, Generali, Izys, Vasutas, Vitamin, Életút Egészség- és Önsegélyező Pénztár; Herendi Porcelánmanufaktúra Rt., Új Pillér, Danubius Gyógyüdülők Egészségpénztára, Aranykor Országos Önkéntes Egészségpénztár, AXA Önkéntes Egészségpénztár, Patika Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Bizonyos kezeléseket OTP-, MKB- és K&H SZÉP kártyáddal is fizetheted.

smileterminal elerhetoseg
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése céljából.