Csapatunk

Image

Dr. Rakics Péter
implantológus

Bemutatkozás

2000-ben „Summa Cum Laude” diplomáztam, majd 2002-ben „Kiválóan megfelelt” minősítésű szakvizsgát tettem Fog-és Szájbetegségek szakképesítésből. Azóta is folyamatosan fejlesztem tudásomat.

9 évig praktizáltam az Egyesült királyságban, ahol nagy tapasztalatra tettem szert a fogorvosi implantációs műtétekben és fogpótlási eljárások területén.

Részt veszek minden neves nemzetközi fogászati konferencián, ahol jómagam is rendszerint tartok előadást Fogászati Implantológia és Fogpótlástan témákban.

Szakmai karrierem során több, mint 10 000 sikeres implantálást tudhatok magam mögött.

Minden páciensemet bizalommal és empatiátiával fogadok.

Beszélt nyelvek: angol, német, magyar

Dr. Rakics Péter implantológus

Annak érdekében, hogy látogatásod szuper gyors és hatékony legyen, megpróbáljuk pontosan ütemezni fogorvosaink és higiénikusaink menetrendjét. Csapatunk minden tagja professzionális munkát végez az adott területén. Bízunk benne, hogy bárkihez is kerülsz, elégedett leszel. Ha van egy konkrét fogorvos vagy higiénikus, akit meg akarsz látogatni, hívj minket a +36 20 499 9900 telefonszámon, és mi gondoskodunk róla, hogy Neked is megfelelő időpontot találjunk.

Teljes körű szolgáltatást nyújtó Budapesti fogorvosi stúdiónk számos megelőző, helyreállító és kozmetikai fogászati szolgáltatást kínál.

A tőlünk 30 méterre levő Corvin pláza parokolójában kényelmesen találsz helyet, ahol 1 óra díjmentes.

Készpénzzel, illetve bankkártyával is.

Az alábbi egészségpénztári kártyáddal is fizethetsz:

OTP, Prémium, MedicinaTEMPO, MKB-Pannonia, Allianz Hungária, Dimenzió, Generali, Izys, Vasutas, Vitamin, Életút Egészség- és Önsegélyező Pénztár; Herendi Porcelánmanufaktúra Rt., Új Pillér, Danubius Gyógyüdülők Egészségpénztára, Aranykor Országos Önkéntes Egészségpénztár, AXA Önkéntes Egészségpénztár, Patika Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Bizonyos kezeléseket OTP-, MKB- és K&H SZÉP kártyáddal is fizetheted.

Image

1082 Budapest, Corvin sétány 1/D. 
Bejárat a Futó utca 44. felől

NYITVATARTÁS


Hétfő péntekig: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: zárva

Image
hu.jpg
de.jpg
en.jpg
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése céljából.