Dr. László Péter fogorvos

Dr. László Péter
vezető fogszakorvos

Bemutatkozás

2000-ben diplomáztam a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán „Summa Cum Laude” minősítéssel, majd 2 éven belül Fog-és Szájbetegségek szakvizsgát tettem.

Fő érdeklődési területem a fogpótlások, de közel áll hozzám az endodoncia és az esztétikai fogászat is.

Kezdetektől a Smile Terminal Csapatához tartozom. Nyitott vagyok a technológiai újításokra, valamint fontosnak tartom sajátmagam és csapatom folyamatos szakmai fejlesztését.

Elengedhetetlen számomra, hogy pácienseimet bevonjam a kezelésbe, és minden lépést folyamatosan, nyugodt környezetben tudassak velük. Minden betegemet kedvesen és türelmesen fogadok.

Beszélt nyelvek: angol, német, magyar

Dr. László Péter vezető fogszakorvos

Annak érdekében, hogy látogatásod szuper gyors és hatékony legyen, megpróbáljuk pontosan ütemezni fogorvosaink és higiénikusaink menetrendjét. Csapatunk minden tagja professzionális munkát végez az adott területén. Bízunk benne, hogy bárkihez is kerülsz, elégedett leszel. Ha van egy konkrét fogorvos vagy higiénikus, akit meg akarsz látogatni, hívj minket a +36 20 499 9900 telefonszámon, és mi gondoskodunk róla, hogy Neked is megfelelő időpontot találjunk.

Teljes körű szolgáltatást nyújtó Budapesti fogorvosi stúdiónk számos megelőző, helyreállító és kozmetikai fogászati szolgáltatást kínál.

A tőlünk 30 méterre levő Corvin pláza parokolójában kényelmesen találsz helyet, ahol 1 óra díjmentes.

Készpénzzel, illetve bankkártyával is.

Az alábbi egészségpénztári kártyáddal is fizethetsz:

OTP, Prémium, MedicinaTEMPO, MKB-Pannonia, Allianz Hungária, Dimenzió, Generali, Izys, Vasutas, Vitamin, Életút Egészség- és Önsegélyező Pénztár; Herendi Porcelánmanufaktúra Rt., Új Pillér, Danubius Gyógyüdülők Egészségpénztára, Aranykor Országos Önkéntes Egészségpénztár, AXA Önkéntes Egészségpénztár, Patika Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Bizonyos kezeléseket OTP-, MKB- és K&H SZÉP kártyáddal is fizetheted.

smileterminal elerhetoseg