Csapatunk

Image

Dr. Juhász Kornélia
dento-alveoláris sebész, vezető orvos

Bemutatkozás

2014-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán, 2020-ban dento-alveoláris szájsebészet szakvizsgát tettem, mellyel komolyabb sebészeti beavatkozásokat, illetve rehabilitációs kezeléseket vállalok.

Korábbiakban fogászati turizmusban szerzett gyakorlatom végett nagyfokú teherbírással rendelkezem, hatékony és precíz munkamorál jellemző rám.

A nagy szájsebészeti műtéteken kívül- mint implantálás, csontpótlás, arcüregemelés, fogak eltávolítása feltárással, ínyplasztika, az implantátum és az íny alatti területek tisztítása – magabiztosan végzem munkám implant-protetikában, esztétikai- és konzerváló fogászatban.

Szakorvosi munkám mellett a fogászat vezető orvosi feladatait látom el.

Beszélt nyelvek: angol, német, spanyol, magyar
Dr. Debreczeni-Juhász Kornélia dento-alveoláris sebész

Annak érdekében, hogy látogatásod szuper gyors és hatékony legyen, megpróbáljuk pontosan ütemezni fogorvosaink és higiénikusaink menetrendjét. Csapatunk minden tagja professzionális munkát végez az adott területén. Bízunk benne, hogy bárkihez is kerülsz, elégedett leszel. Ha van egy konkrét fogorvos vagy higiénikus, akit meg akarsz látogatni, hívj minket a +36 20 499 9900 telefonszámon, és mi gondoskodunk róla, hogy Neked is megfelelő időpontot találjunk.

Teljes körű szolgáltatást nyújtó Budapesti fogorvosi stúdiónk számos megelőző, helyreállító és kozmetikai fogászati szolgáltatást kínál.

A tőlünk 30 méterre levő Corvin pláza parokolójában kényelmesen találsz helyet, ahol 1 óra díjmentes.

Készpénzzel, illetve bankkártyával is.

Az alábbi egészségpénztári kártyáddal is fizethetsz:

OTP, Prémium, MedicinaTEMPO, MKB-Pannonia, Allianz Hungária, Dimenzió, Generali, Izys, Vasutas, Vitamin, Életút Egészség- és Önsegélyező Pénztár; Herendi Porcelánmanufaktúra Rt., Új Pillér, Danubius Gyógyüdülők Egészségpénztára, Aranykor Országos Önkéntes Egészségpénztár, AXA Önkéntes Egészségpénztár, Patika Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Bizonyos kezeléseket OTP-, MKB- és K&H SZÉP kártyáddal is fizetheted.

Image

1082 Budapest, Corvin sétány 1/D. 
Bejárat a Futó utca 44. felől

NYITVATARTÁS


Hétfő péntekig: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: zárva

Image
hu.jpg
de.jpg
en.jpg
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése céljából.