Csapatunk

Image

Dr. Balogh Enikő
fogorvos

Bemutatkozás

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán diplomáztam 2018-ban. Majd tanulmányaimat folytatva a Nemzeti Vizsgabizottság előtt Fogszabályozás szakorvosa bizonyítványra tettem szert.

Szinte minden fogászati szakterületen otthonosan mozgok, de a fő érdeklődési területem a fogszabályozás. Már több száz kedves páciensem kezelését kísértem végig, mindenkinek egyénre szabott terveket megvalósítva. A legjobbra törekszem, kitartó, figyelmes és mindig kedves vagyok pácienseimmel. Szeretem a jól bevált, tapasztalatokon alapuló, kipróbált dolgokat, de ha találkozom új technológiával, eljárással, ami gyorsabb, precízebb és jobb minőségű eredményt ad, akkor mindezt szívesen tanulom és alkalmazom a tökéletes eredmény elérése érdekében.

Fontos számomra, hogy pácienseimet beavassam a kezelések menetébe, és folyamatosan tájékoztassam, hogy hol tartunk és még mennyi és mi vár rájuk.

Beszélt nyelvek: szlovák, angol, magyar

Dr. Balogh Enikő fogorvos

Annak érdekében, hogy látogatásod szuper gyors és hatékony legyen, megpróbáljuk pontosan ütemezni fogorvosaink és higiénikusaink menetrendjét. Csapatunk minden tagja professzionális munkát végez az adott területén. Bízunk benne, hogy bárkihez is kerülsz, elégedett leszel. Ha van egy konkrét fogorvos vagy higiénikus, akit meg akarsz látogatni, hívj minket a +36 20 499 9900 telefonszámon, és mi gondoskodunk róla, hogy Neked is megfelelő időpontot találjunk.

Teljes körű szolgáltatást nyújtó Budapesti fogorvosi stúdiónk számos megelőző, helyreállító és kozmetikai fogászati szolgáltatást kínál.

A tőlünk 30 méterre levő Corvin pláza parokolójában kényelmesen találsz helyet, ahol 1 óra díjmentes.

Készpénzzel, illetve bankkártyával is.

Az alábbi egészségpénztári kártyáddal is fizethetsz:

OTP, Prémium, MedicinaTEMPO, MKB-Pannonia, Allianz Hungária, Dimenzió, Generali, Izys, Vasutas, Vitamin, Életút Egészség- és Önsegélyező Pénztár; Herendi Porcelánmanufaktúra Rt., Új Pillér, Danubius Gyógyüdülők Egészségpénztára, Aranykor Országos Önkéntes Egészségpénztár, AXA Önkéntes Egészségpénztár, Patika Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Bizonyos kezeléseket OTP-, MKB- és K&H SZÉP kártyáddal is fizetheted.

Image

1082 Budapest, Corvin sétány 1/D. 
Bejárat a Futó utca 44. felől

NYITVATARTÁS


Hétfő péntekig: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: zárva

Image
hu.jpg
de.jpg
en.jpg
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése céljából.